Jeugdplan 2020-2023

De Kleine Kraaien

In het seizoen 2020-2021 gaat een kaboutergroep (3 tot 6 jaar) door een aantal fases. Iedere fase gaat gepaard met een stuk training op dat onderdeel en uiteindelijk een examentraining waarbij we het onderdeel afsluiten. Bij de start van een kabouter aan de training krijgt hij/zij een poster met daarop 6 onderdelen afgebeeld. Bij het afronden van een onderdeel krijgt iedere kabouter een sticker om thuis op zijn poster te plakken. Na de training gaan we gezamenlijk de kantine in om een magneetsticker op een groot formaat poster te plaatsen van dat onderdeel. Op deze poster hangt uiteraard ook iedere kabouter met zijn/haar foto.
* Een kabouter kan voordat hij lid wordt, gratis aan drie proeftrainingen meedoen
* Om deel te nemen aan het Kabouter Ontwikkel Plan moet een jongen/meisje al wel lid zijn van v.v. Tricht. Nadat een kabouter lid is van de club, krijgt hij/zij een poster en een trainingspak van de vereniging.

De 6 onderdelen:

5. Parcours2. Trappen/Passen3. Schieten
4. Verdedigen5. Parcours6. Wedstrijd

Open trainingen in juni 2020
Woensdag 17 juni werd de eerste open training gehouden voor kinderen van 3 t/m 8 jaar om te kijken of ze voetballen leuk zouden vinden. Er kwamen maar liefst 15 nieuwe kindjes meedoen, waardoor de twee trainers hun handen vol hadden.
Ook de tweede open training voor kinderen van 3 t/m 8 jaar werd druk bezocht. Terwijl de ouders van de kinderen vooraan het sportpark op het terras moesten blijven wachten vanwege de Corona-regels, gaven Rob, Niels, Mike en Willem Pieter een vakkundige training aan het grut!

Hoofdsponsor Jeugdafdeling


Slaapspecialist -Van der Schuit
Subsponsors Jeugdafdeling