TRICHT KABOUTERS

Het Kraaiennest, waar voetbal een spel is!

Ja, is het zover? Is jouw kind klaar om kennis te maken met het spelletje voetbal? Je bent bij V.V.Tricht aan het juiste adres. Gebaseerd op de traditionele zwemlessen met het welbekende bandje en stickers hebben wij het ‘Kleine Kraaien’ programma. Gedurende een periode gaan de kinderen met een groep enthousiaste trainers / trainsters aan de slag om spelende wijze kennis te maken met voetbal. Niet te serieus allemaal, het gaat om het spel.

Wanneer de leeftijd het toelaat beginnen we met het schema van het Kraaienspel. Iedere week besteden we aandacht aan de basis begrippen als dribbelen, pasen en schieten, bekijk hiervoor ook de poster op deze pagina. Bij de start van het traject krijgt iedere kind een grote poster mee naar huis (jaja, hij is echt groot). Na iedere proef wordt de bijbehorende sticker uitgerijkt om thuis op de poster te plakken. Zijn alle vlakken vol? Dan wacht er een verrassing.

Uiteraard doen we dit gepaard met diverse andere spellen als stadionvoetbal en schipper mag ik overpasen om de oefeningen ook in de praktijk toe te passen.

Vanaf welke leeftijd?
De ‘kabouters’ kunnen bij ons starten vanaf 3 jaar, uiteraard wel wanneer het kind er ook wel een beetje aan toe is. We kijken en denken mee in de groeipatronen van het kind. Is het talent klaar voor een volgende stap dan hebben wij ook een JO6 waar we net weer een stapje verder gaan in het voetbal.

Heb je vragen? Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Stuur een mail naar kabouters@vvtricht.nl en we zullen deze zo spoedig als mogelijk benatwoorden. Schroom niet, vragen staat vrij!

Het Kraaienspel V.V.Tricht

Selectie

Slaapspecialist -Van der Schuit