HELP MEE! JAN VAN ARKEL TRIBUNE

Voor de bouw van een Jan van Arkel Tribune hebben wij een beroep gedaan op onze sponsoren, familie, vrienden en leden van v.v. Tricht. Het plan was erop gericht om een stevige, duurzame tribune met opslagruimte te bouwen, maar daar was erg veel geld voor nodig. Er waren meerdere manieren om onze club hierbij te steunen via fysieke hulp, donaties en sponsoring.

Hoe kon u helpen?

1. De Grote Groen-Witter Verloting

Opbrengst grote verloting

Iedere trainer of leider van een voetbalteam van v.v.Tricht had een lotenboekje met 25 loten ontvangen. Een lot was €15,- per stuk, maar elk (jeugd)lid hoefde nu slechts 2 loten per persoon te (ver)kopen en dat was in het verleden niet zo.
De Grote Groen-Witter was de laatste promotie die we hebben gedaan, waarna we het benodigde eindbedrag voor de Tribune hebben behaald.

2. Koop Tribunestoel(en)

Tribunestoelen uitverkocht
Voorbeeld van de te realiseren Jan van Arkel Tribune

Alle stoelen van de Jan van Arkel Tribune zijn inmiddels verkocht en alle 144 stoelen dragen straks de naam van de stoelsponsor. Op het onderstaande overzicht kunt u zien welke stoel door wie is gereserveerd.

* De stoel(en) die u heeft aangekocht mag/mogen op een wedstrijddag door een andere bezoeker worden bezet, mits de tribune niet geheel vol is. Als de tribune vol is, heeft de houder van de stoel voorrang.
* Voor bedrijven is het mogelijk om een factuur te ontvangen.
* Prijs is eenmalig voor 3 jaar en er wordt geen BTW berekend.

Verkochte tribunestoelen:

Fam. Van DalenGast Van Brenk Makelaardij o.g.Gast Van Brenk Makelaardij o.g.Rob DesiderioMathijs DesiderioJan VermeltfoortTon GijsbertseAnton VeerkampWim van WalderveenWim de WeerdFrank van der SchuitTijn van der SchuitJan van ToornBas van ToornT.E.E.M.Cor van ZadelhoffLia van HoornJosien van Arkel – de RoosFrits van HogendorpVan Ledden Bouw b.v.Van Ledden Bouw b.v.Gert-Jan VoorneveldSaskia VoorneveldGuido de WildtGast Van Brenk Makelaardij o.g.Gast Van Brenk Makelaardij o.g.Cor van Zadelhoff TimmerwerkenCor van Zadelhoff TimmerwerkenJohan VisscherFrank VisscherTycho VersteeghThomas van de Heuvel
Ab DeenAnnemijn van DamRon BambachtHan van HattemJohn van RiemsdijkStan van RiemsdijkKees van RiemsdijkTTJ.Y.M. van WalderveenJoas NijhoffMatthijs NijhoffNathan NijhoffElias de DeugdMark de DeugdMelanie KetelsBelinda van ArkelGolden Seat (Jan van Arkel †)Janine van ArkelLeon van den BerghGert-Jan van HeltenRemco BerghuisRoef van OoijenTTMaarten KardolMarcel KardolGast Van Brenk Makelaardij o.g.Gast Van Brenk Makelaardij o.g.Henry VerbeerkFC UtrechtTricht 4 – M.B.
Mario VerweijAntoinette BoulognePeter BoulogneJack RietbergenLinda RietbergenTessa RietbergenWessel RietbergenRRBartho van HonkHenk de RuiterFrans MulderWout BambachtPieter van HeltenCock van MaanenDick van de BurgGijp van der PoelGijp van der PoelWim van MaurikWesley en NinaSven van MaurikMike & Kevin van BurkHenk WijgersRRPeter van ToornDrukIdeeMilan de JonghGerrit van Blitterswijk †Yorick de JongHerman HolJurre van Nifterik
Edwin RosierGast Van Brenk Makelaardij o.g.Gast Van Brenk Makelaardij o.g.Jan HolTricht 4 – N. den H.Tricht 4 – M. van B.Piet de VoogdAAAndré WahlErik WeijschedeFred & Bert SchookTricht Dames 1Tricht 3Amber BransenBas GradisenJohan de GierJan de GierDick SpaapenDirk PakBert CroesMartin ToonenArie PellegromAACheck en Care Medical Lighting SystemsCheck en Care Medical Lighting SystemsWellner Fruit B.V.Wellner Fruit B.V.Piet Hol †Dicky HolTricht 4 – B.R.R.
Julian van DijkenHeleen van DijkenSam van DijkenTricht XLuca van HaarlemWim van SoelenMijntje van SoelenPPErwin UiterwaalGerda UiterwaalEline UiterwaalWessel UiterwaalAniek UiterwaalMarco StamLiesbeth DelfosRobert van OijenWout van ToornFrans van ToornStef van GelderenWil.i.amHenri VerweijHabro Bouwservice B.V.PPTricht 1Tricht 1Gast Van Brenk Makelaardij o.g.MeerAuto.nlVan Kessel KroezenFirma Gebr. van Haarlem en ZonenArno van Dijken
Naam = al verkocht Nummer = Vrije stoel

3. Bedrijfssponsoring op sponsorbord

Er zijn geen sponsorborden meer beschikbaar; Bedankt sponsoren!

Voetbal Vereniging Tricht
Fam. van Arkel
Gijpo b.v.Van Kranenburg
DJ Scheur
Markiezen Nederland

4. Donaties

Bedrijven en particulieren die een bepaald bedrag willen doneren en dat liever direct willen bespreken of dat liever anoniem willen doen, kunnen rechtstreeks contact opnemen met de Tribunecommissie:

CommissielidTel. nummer
Gert van Brenk06 10894986
Glenn Robbemondt06 50957233
Cees Verrips06 34820791
Roef van de Poel06 53503409
Julian van Dijken06 51293372
Van Dijken/van Arkel€110,-
Foto actie COOP€95,-
Gymvereniging Tricht€20,-
DrukIdee€13,67
Leefbaarheidsbudget Gem. West Betuwe€2000,-
Bonus van Workerz – via WVM Schildersbedrijf€100,-
Jeugd Voetbaldag (Twan, Sil, Luke en Harm)€1000,-
Trainer Jacob van Zanten & JO19-1€700,-
Tricht JO14-1€ 500,-
Tricht MO17 en MO15€1045,-
Harde Kern€50,-
Tricht Dames 1€170,-
Tricht X – sleutelhangers€200,-

U kunt ook direct geld overmaken op:
Voetbalvereniging Tricht
NL46 RABO 0321 2800 08
o.v.v. Donatie JVA-Tribune

Donateurs tot nu toe:

DonateurBedrag
Club van 50€10.000,- (nog te bevestigen)
Glenn en Twan (Robbemondt Reiniging)€1080,-
Greefa b.v.€1000,-
Tony Vos€750,-
Josien van Arkel – de Roos€1000,-
C. de Jongh Installatietechniek€500,-
Tricht 6€320,-
Bezemwagen (Tilburg)€100,- (Niet de beste, wel de gekste!)
Jan Kars€100,-
Anonieme retailer Geldermalsen€100,-
Wim & Mijntje van Soelen€50,-
Robbemondt Reiniging – zonnepanelen Van Dijken€30,-
Arie Pellegrom€200,-
Hans van Breukelen€100,-
Totaal€ 22.741,-

5. Crowdfunding

De Crowdfundingspagina van voetbal.nl is afgelopen, u kunt dus hier niet meer doneren!
Er is in totaal een bedrag van €3530,- opgehaald, bedankt daarvoor!

Natuurlijk kunt u nog wel gewoon doneren via ons rekeningnummer o.v.v. JVA-tribune:
Voetbalvereniging Tricht
NL46 RABO 0321 2800 08


Dit is een initiatief van de ING-bank en de KNVB en is bedoeld voor verenigingen om hen te helpen bij het vergaren van financiële middelen voor grotere uitgaven.

Mede mogelijk gemaakt door:

Crowdfunding Geldmeter

Crowdfunders:

€ 1 000 – Josien van Arkel- de Roos Succes
€ 100 – Jack Rietbergen – Een prachtig eerbetoon!
€ 100 – Walter en Jacqueline van Kessel
€ 100 – Wout Bambacht
€ 100 – Anoniem
Sam van Dijken – Dit is voor mijn lieve opa!
Peter Bransen – Succes met de actie! Gaat vast lukken! Jan verdient het!
Barbershopgeldermalsen – Mooi gebaar
Walter van Toorn – Mooi eerbetoon
Petra de Ruiter – Voor “ome” Jan
Anoniem – Veel succes, hoop dat jullie beoogde bedrag snel bij elkaar hebben!!
Familie Boer – Maak er wat moois van, maar dat gaat jullie wel lukken.
Rolf Passtoors – Voor VV Tricht, maar ook voor Tabba!
Glenn Robbemondt – Geweldig! We gaan ervoor!
Tim van Dijken – Ik hoop dat het gaat lukken!
Julian van Dijken – Tribune zal prachtig staan!
Ron en Anne Marie Bambacht – Succes en hoop dat het goed komt en we er snel met z’n allen op kunnen zitten!
Corrie en Hans (Tiel) – De wens van mijn oude buurman! Succes!
Hans Moonen en Ina van Maurik – Zou een mooie en blijvende herinnering zijn aan een echte clubman
Doortje de Snoo & Sascha van de Vlag – De Razende Reporters van de jaren ’90 dragen de club een warm hart toe. We hebben mooie herinneringen aan v.v.Tricht en clubicoon Jan van Arkel.

Francisca van Eck; Clasina; Naut & Julian Merks; Danielle Siems; Addy IJzerman; Jill van Arkel; Kamil Yumusak; Barry Ganzeman; Jesse kok; Gyven de Vor; Ramon Stam; Piet Hol; Daniel van Dalem; Anoniem; Cas Wilpstra; Bart IJzerman; Bart Schuurman; René van Soelen; Anoniem; Frans van Haarlem; Fam. R Waroux; Renate Makkink; Arjan Hakkert; Schook; Tristan van Herk; Dirk van Beusichem; Lukas van Elteren; Michiel van K.; Mario van Gelderen; Thom Vink; Blominho & Opa; Marc Hakkert; Rani Abouna; Kevin van Burk; Musa Okuyucu; Bjorn hol; Twan van Toorn; Eline; anoniem; Denise Kars; Max van Zadelhoff; Daan IJzerman; Luke van Dijken; Patrick van der Koppel; Niels Hakkert; Sil van den Brand; Ruben Lambregts; Ruwin Verwoert; Rowan Kilian; Gerjan van Haarlem; Marijn Bransen; Nico Kilian; Linda Hol, Anoniem, Fleur van Haarlem; Jerry van Maurik; Johan Visser; Nardi Rosier; Anouk van Druten; Petra en Dick Van der Koppel; Stefan Vermeulen; Esmee van den Bergh; Marjan Heinen; Alice de Vries; Bjorn Bambacht; Anoniem, Anoniem; Rosa van Ooijen; Karen Monker; Anoniem; Marcel Stam; Jan Zweserijn; Omar Fehres; Tiny en Gerrit van den Bergh; Moortje, Jobke van der Burg, Daan IJzerman, Chimene, Henk Fonteijn.

Henk Fonteyn – Zelf weinig langs de lijn geweest in het verleden, maar heb grote waardering voor wat de vereniging bijdraagt aan maatschappelijke verbondenheid en sportieve, mentale en sociale gezondheid.
Rob en Hans van Nifterik – Prachtig eerbetoon voor de geweldige oud voorzitter.
Leo Stam – Jan, was mijn dienstkameraad al 58 jaar. Veel succes met de Herinnerings- tribune.
Rien Roos – Succes groen-Witters

6. Statiegeld spaaractie

Vanaf 1 juli 2020 konden jullie je lege statiegeldflessen inleveren bij de COOP – Geldermalsen en je statiegeld doneren aan de Jan van Arkel Tribune in de winkel. De COOP zou het bedrag dan VERDUBBELEN!
*de actie is inmiddels afgelopen.

Gerjan’s babyshouwer€ 81,70
Tim en Luke€ 101,40
Mats en Tycho Drost€ 25,-
Stan van Riemsdijk€ 217,20
Lukas van Elteren€ 60,-
Joas en Mathijs Nijhoff€ 50,-
Jerry van Maurik€ 270,-
Lucas Bos en Joran Gomez Ocampo€ 52,-
Etc.……………
Totaal€ 2289,90,-

7. Melkbus

Opgehaald: € 325,-

De oude vertrouwde melkbus staat vanaf 4 juli weer in de kantine van Sportpark Crayestein. Al uw kleine (mag ook groot zijn) geld dat u in de melkbus deponeert komt te goede van de JVA-tribune. De melkbus wordt iedere week geleegd en geteld door onze penningmeester. Iedere week zal het bedrag op de rekening van de JVA-Tribune worden bijgeschreven.

8. Facebook Doneeractie

Deze Facebook inzamelingsactie is inmiddels beëindigd!
Opgenomen in Budget voor €200,-.
Behaald is een bedrag van € 655,-
IEDEREEN BEDANKT VOOR UW BIJDRAGE!


Facebook donateurs:
Tim van Staalduinen – €100,-
Uitvaartverzorging Remco Hol – €75,-
Julian van Dijken; Josan Keizer; Mirjam de Vries; Wilco Van Maurik; Guido De Wildt; Lean Vogelzang; Frans Mulder; Elias de Deugd; Olivier de Lannoy; Hans Monfoort; Han van Hattem; Dirtzen Rinkleff; Arno van Rooij; Ramon van Soelen.

9. Help mee met de bouw!

De JVA-Tribune word als bouwpakket aangeleverd, waardoor we dus veel hulp nodig hebben met de fabricage; vooral bij het in elkaar schroeven van de metalen delen en bij het metselwerk. Als u graag mee wil helpen bij de bouw van de Tribune, dan kunt u contact opnemen met Projectleider Cees Verrips: 06-34820791.

Alle hulp is welkom!

Aangeboden hulp: Cees Verrips, Frans Mulder, Mario van Gelderen, Henk Robbemondt, De Munnik Metselwerken, André Wahl.