HELP MEE! JAN VAN ARKEL TRIBUNE

Voor de bouw van een Jan van Arkel Tribune willen wij een beroep doen op onze sponsoren, familie, vrienden en leden van v.v. Tricht. Het plan is erop gericht om een stevige, duurzame tribune met opslagruimte te bouwen, maar daar zijn erg veel centjes voor nodig. Er zijn meerdere manieren om onze club hierbij te steunen via fysieke hulp, donaties en sponsoring.

Hoe kunt u helpen?

1. Koop Tribunestoel(en)

Voorbeeld van de te realiseren Jan van Arkel Tribune

Klik op het plaatje van de tribune, reserveer één of meerdere stoelen* en kies een stoelnummer. Per stuk zijn de stoelen €150* en u ontvangt een bevestiging na de reservering van uw stoelnummer(s). Uw naam en/of die van uw kind(eren) komen onderaan een sponsorbord aan de binnenzijde van de tribune te staan. Per e-mail word(en) uw stoelnummer(s) naar u toegezonden. Op het onderstaande overzicht kunt u zien welke stoelen nog vrij zijn.
Via Whatsapp bestellen kan ook: 06-51293372.

* De stoel(en) die u heeft aangekocht mag/mogen op een wedstrijddag door een andere bezoeker worden bezet, mits de tribune niet geheel vol is. Als de tribune vol is, heeft de houder van de stoel voorrang.
* Voor bedrijven is het mogelijk om een factuur te ontvangen.
* Prijs is eenmalig voor 3 jaar en er wordt geen BTW berekend.

Verkochte tribunestoelen tot nu toe:

113Van Brenk Makelaardij o.g.Van Brenk Makelaardij o.g.Rob DesiderioMathijs DesiderioJan VermeltfoortTon GijsbertseAnton VeerkampWim van WalderveenWim de WeerdFrank van der SchuitTijn van der SchuitBas van ToornJan van ToornT.E.E.M.Cor van ZadelhoffLia van HoornJosien van Arkel – de RoosFrits van HogendorpVan Ledden Bouw b.v.Van Ledden Bouw b.v.Gert-Jan VoorneveldSaskia VoorneveldGuido de WildtVan Brenk Makelaardij o.g.Van Brenk Makelaardij o.g.Cor van Zadelhoff TimmerwerkenCor van Zadelhoff Timmerwerken141142143144
Ab DeenAnnemijn van Dam87Han van HattemJohn van RiemsdijkStan van RiemsdijkKees van RiemsdijkJ.Y.M. van WalderveenJoas NijhoffMatthijs NijhoffNathan NijhoffElias de DeugdMark de DeugdMelanie KetelsBelinda van ArkelJanine van ArkelLeon van den BerghGert-Jan van HeltenRemco & Karina BerghuisRoef van OoijenMaarten KardolMarcel KardolVan Brenk Makelaardij o.g.Van Brenk Makelaardij o.g.110111112
575859Jack RietbergenLinda RietbergenTessa RietbergenWessel RietbergenBartho van HonkHenk de RuiterFrans MulderWout BambachtPieter van HeltenCock van MaanenDick van de BurgGijp van der PoelGijp van der PoelWim van MaurikWesley & NinaSven van MaurikMike en Kevin van BurkHenk WijgersPeter van ToornDruk IdeeMilan de JonghGerrit van BlitterswijkYorick de JongHerman Hol84
Ecurie RosierVan Brenk Makelaardij o.g.Van Brenk Makelaardij o.g.Jan Hol3334Piet de VoogdAndré WahlErik WeijschedeFred & Bert SchookTricht Dames 1Tricht 3Amber BransenBas GradisenJohan de GierJohan de GierDick SpaapenDirk PakBert CroesMartin ToonenArie PellegromJan SleeuwenhoekJan Sleeuwenhoek5253Piet HolDicky Hol56
Julian van DijkenHeleen van Dijken3Tricht X5Wim van SoelenMijntje van SoelenErwin UiterwaalGerda UiterwaalEline UiterwaalWessel UiterwaalAniek UiterwaalMarco StamLiesbeth DelfosRobert van OijenWout van ToornFrans van ToornStef van GelderenMarri van den HeuvelHenri VerweijHabro Bouwservice B.V.Tricht 1Tricht 1Gast Van Brenk Makelaardij o.g.Gast Van Brenk Makelaardij o.g.2627Arno van Dijken
= Trappaden= Golden SeatNaam= al verkocht

2. Bedrijfssponsoring op sponsorbord

Hier kan uw bedrijf een positie op het Sponsorbord reserveren voor € 500,- per bord (eenmalig voor 3 jaar en geen BTW). Het complete sponsorbord zal op de binnenkant van de tribune worden gemonteerd, zodat iedereen kan zien dat uw bedrijf heeft meegeholpen aan de verwezenlijking van deze tribune. Reserveer nu door te klikken op een plaatje hieronder (sponsorbord 15 t/m 20) zodat u in een ‘pop-up’ kunt reserveren. Er wordt dan contact met u opgenomen voor de bevestiging en afrekening van de positie. Zodra de reservering is bevestigd, zal uw bedrijfslogo hier in de positie worden ingevuld.
Via Whatsapp doorgeven kan ook: 06-51293372.

Voetbal Vereniging Tricht
Gijpo b.v.

3. Donaties

Bedrijven en particulieren die een bepaald bedrag willen doneren en dat liever direct willen bespreken of dat liever anoniem willen doen, kunnen rechtstreeks contact opnemen met de Tribunecommissie:

CommissielidTel. nummer
Gert van Brenk06 10894986
Glenn Robbemondt06 50957233
Cees Verrips06 34820791
Roef van de Poel06 53503409
Julian van Dijken06 51293372
Van Dijken/van Arkel€ 110,-
Foto actie COOP€ 95,-
Gymvereniging Tricht€ 20,-
DrukIdee€ 13,67

U kunt ook direct geld overmaken op:
Voetbalvereniging Tricht
NL46 RABO 0321 2800 08
o.v.v. Donatie JVA-Tribune

Donateurs tot nu toe:

DonateurBedrag
Club van 50€ 10.000,- (nog te bevestigen)
Glenn en Twan (Robbemondt Reiniging)€ 1080,-
Greefa b.v.€ 1000,-
Tony Vos€ 750,-
C. de Jongh Installatietechniek€ 500,-
Tricht 6€ 320,-
Bezemwagen (Tilburg)€ 100,- (Niet de beste, wel de gekste!)
Jan Kars€ 100,-
Anonieme retailer Geldermalsen€ 100,-
Wim & Mijntje van Soelen€ 50,-
Robbemondt Reiniging – zonnepanelen Van Dijken€ 30,-
Totaal€ 14.268,67

4. Crowdfunding

De Crowdfundingspagina van voetbal.nl is afgelopen, u kunt dus hier niet meer doneren!
Er is in totaal een bedrag van €3530,- opgehaald, bedankt daarvoor!

Natuurlijk kunt u nog wel gewoon doneren via ons rekeningnummer o.v.v. JVA-tribune:
Voetbalvereniging Tricht
NL46 RABO 0321 2800 08


Dit is een initiatief van de ING-bank en de KNVB en is bedoeld voor verenigingen om hen te helpen bij het vergaren van financiële middelen voor grotere uitgaven.

Mede mogelijk gemaakt door:

Crowdfunding Geldmeter

Crowdfunders:

€ 1 000 – Josien van Arkel- de Roos Succes
€ 100 – Jack Rietbergen – Een prachtig eerbetoon!
€ 100 – Walter en Jacqueline van Kessel
€ 100 – Wout Bambacht
€ 100 – Anoniem
Sam van Dijken – Dit is voor mijn lieve opa!
Peter Bransen – Succes met de actie! Gaat vast lukken! Jan verdient het!
Barbershopgeldermalsen – Mooi gebaar
Walter van Toorn – Mooi eerbetoon
Petra de Ruiter – Voor “ome” Jan
Anoniem – Veel succes, hoop dat jullie beoogde bedrag snel bij elkaar hebben!!
Familie Boer – Maak er wat moois van, maar dat gaat jullie wel lukken.
Rolf Passtoors – Voor VV Tricht, maar ook voor Tabba!
Glenn Robbemondt – Geweldig! We gaan ervoor!
Tim van Dijken – Ik hoop dat het gaat lukken!
Julian van Dijken – Tribune zal prachtig staan!
Ron en Anne Marie Bambacht – Succes en hoop dat het goed komt en we er snel met z’n allen op kunnen zitten!
Corrie en Hans (Tiel) – De wens van mijn oude buurman! Succes!
Hans Moonen en Ina van Maurik – Zou een mooie en blijvende herinnering zijn aan een echte clubman
Doortje de Snoo & Sascha van de Vlag – De Razende Reporters van de jaren ’90 dragen de club een warm hart toe. We hebben mooie herinneringen aan v.v.Tricht en clubicoon Jan van Arkel.

Francisca van Eck; Clasina; Naut & Julian Merks; Danielle Siems; Addy IJzerman; Jill van Arkel; Kamil Yumusak; Barry Ganzeman; Jesse kok; Gyven de Vor; Ramon Stam; Piet Hol; Daniel van Dalem; Anoniem; Cas Wilpstra; Bart IJzerman; Bart Schuurman; René van Soelen; Anoniem; Frans van Haarlem; Fam. R Waroux; Renate Makkink; Arjan Hakkert; Schook; Tristan van Herk; Dirk van Beusichem; Lukas van Elteren; Michiel van K.; Mario van Gelderen; Thom Vink; Blominho & Opa; Marc Hakkert; Rani Abouna; Kevin van Burk; Musa Okuyucu; Bjorn hol; Twan van Toorn; Eline; anoniem; Denise Kars; Max van Zadelhoff; Daan IJzerman; Luke van Dijken; Patrick van der Koppel; Niels Hakkert; Sil van den Brand; Ruben Lambregts; Ruwin Verwoert; Rowan Kilian; Gerjan van Haarlem; Marijn Bransen; Nico Kilian; Linda Hol, Anoniem, Fleur van Haarlem; Jerry van Maurik; Johan Visser; Nardi Rosier; Anouk van Druten; Petra en Dick Van der Koppel; Stefan Vermeulen; Esmee van den Bergh; Marjan Heinen; Alice de Vries; Bjorn Bambacht; Anoniem, Anoniem; Rosa van Ooijen; Karen Monker; Anoniem; Marcel Stam; Jan Zweserijn; Omar Fehres; Tiny en Gerrit van den Bergh; Moortje, Jobke van der Burg, Daan IJzerman, Chimene, Henk Fonteijn.

Henk Fonteyn – Zelf weinig langs de lijn geweest in het verleden, maar heb grote waardering voor wat de vereniging bijdraagt aan maatschappelijke verbondenheid en sportieve, mentale en sociale gezondheid.
Rob en Hans van Nifterik – Prachtig eerbetoon voor de geweldige oud voorzitter.
Leo Stam – Jan, was mijn dienstkameraad al 58 jaar. Veel succes met de Herinnerings- tribune.
Rien Roos – Succes groen-Witters

5. Statiegeld spaaractie

Vanaf 1 juli 2020 konden jullie je lege statiegeldflessen inleveren bij de COOP – Geldermalsen en je statiegeld doneren aan de Jan van Arkel Tribune in de winkel. De COOP zou het bedrag dan VERDUBBELEN!
*de actie is inmiddels afgelopen.

Gerjan’s babyshouwer€ 81,70
Tim en Luke€ 101,40
Mats en Tycho Drost€ 25,-
Stan van Riemsdijk€ 217,20
Lukas van Elteren€ 60,-
Joas en Mathijs Nijhoff€ 50,-
Jerry van Maurik€ 270,-
Lucas Bos en Joran Gomez Ocampo€ 52,-
Totaal€ 857,-

6. Melkbus

De oude vertrouwde melkbus staat vanaf 4 juli weer in de kantine van Sportpark Crayestein. Al uw kleine (mag ook groot zijn) geld dat u in de melkbus deponeert komt te goede van de JVA-tribune. De melkbus wordt iedere week geleegd en geteld door onze penningmeester. Iedere week zal het bedrag op de rekening van de JVA-Tribune worden bijgeschreven.

7. Facebook Doneeractie

Deze Facebook inzamelingsactie is inmiddels beëindigd!
Opgenomen in Budget voor €200,-.
Behaald is een bedrag van € 655,-
IEDEREEN BEDANKT VOOR UW BIJDRAGE!


Facebook donateurs:
Tim van Staalduinen – €100,-
Uitvaartverzorging Remco Hol – €75,-
Julian van Dijken; Josan Keizer; Mirjam de Vries; Wilco Van Maurik; Guido De Wildt; Lean Vogelzang; Frans Mulder; Elias de Deugd; Olivier de Lannoy; Hans Monfoort; Han van Hattem; Dirtzen Rinkleff; Arno van Rooij; Ramon van Soelen.

8. Participatie Teams

We willen teams motiveren om hun eigen inzamelingsacties* te bedenken, zodat de hele vereniging betrokken wordt bij de realisatie van de tribune. Te denken valt aan: auto’s wassen, lege flessen inzamelen, stroopwafels, worsten of fruit verkopen, een sponsorloop of een nog leuker initiatief. Wat zullen we trots zijn!
*geen verplichting natuurlijk.

Jeugd Voetbaldag (Twan, Sil, Luke en Harm)€1000,-

9. Help mee met de bouw!

De JVA-Tribune word als bouwpakket aangeleverd, waardoor we dus veel hulp nodig hebben met de fabricage; vooral bij het in elkaar schroeven van de metalen delen en bij het metselwerk. Als u graag mee wil helpen bij de bouw van de Tribune, dan kunt u contact opnemen met Projectleider Cees Verrips: 06-34820791.

Alle hulp is welkom!

Aangeboden hulp: Cees Verrips, Frans Mulder, Mario van Gelderen, Henk Robbemondt, De Munnik Metselwerken, André Wahl.