HELP MEE! JAN VAN ARKEL TRIBUNE

Voor de bouw van een Jan van Arkel Tribune willen wij een beroep doen op onze sponsoren, familie, vrienden en leden van v.v. Tricht. Het plan is erop gericht om een stevige, duurzame tribune met opslagruimte te bouwen, maar daar zijn erg veel centjes voor nodig. Er zijn meerdere manieren om onze club hierbij te steunen via fysieke hulp, donaties en sponsoring.

Hoe kunt u helpen?

1. Koop Tribunestoel(en)

Voorbeeld van de te realiseren Jan van Arkel Tribune

Klik op het plaatje van de tribune, reserveer één of meerdere stoelen* en kies een stoelnummer. Per stuk zijn de stoelen €150* en u ontvangt een bevestiging na de reservering van uw stoelnummer(s). Uw naam en/of die van uw kind(eren) komen onderaan een sponsorbord aan de binnenzijde van de tribune te staan. Per e-mail word(en) uw stoelnummer(s) naar u toegezonden. Op het onderstaande overzicht kunt u zien welke stoelen nog vrij zijn.
Via Whatsapp bestellen kan ook: 06-51293372.

* De stoel(en) die u heeft aangekocht mag/mogen op een wedstrijddag door een andere bezoeker worden bezet, mits de tribune niet geheel vol is. Als de tribune vol is, heeft de houder van de stoel voorrang.
* Voor bedrijven is het mogelijk om een factuur te ontvangen.
* Prijs is eenmalig voor 3 jaar en er wordt geen BTW berekend.

Verkochte tribunestoelen tot nu toe:

113114115116117118Ton GijsbertseAnton VeerkampWim van WalderveenWim de Weerd123124125126T.E.E.M.Cor van ZadelhoffLia van HoornJosien van Arkel – de RoosFrits van HogendorpVan Ledden Bouw b.v.Van Ledden Bouw b.v.134135136137138139140141142143144
Ab DeenAnnemijn van Dam87Han van HattemJohn van RiemsdijkStan van RiemsdijkKees van RiemsdijkJ.Y.M. van WalderveenJoas NijhoffMatthijs NijhoffNathan NijhoffElias de DeugdMark de DeugdMelanie KetelsBelinda van ArkelJanine van ArkelLeon van den BerghGert-Jan van Helten104Roef van Ooijen106107108109110111112
575859Jack RietbergenLinda RietbergenTessa RietbergenWessel RietbergenBartho van HonkPiet HolFrans MulderWout BambachtPieter van Helten6970Gijp van der PoelGijp van der PoelWim van MaurikWesley & NinaSven van MaurikMike en Kevin van BurkHenk Wijgers7879Milan de JonghGerrit van BlitterswijkYorick de JongHerman Hol84
293031323334353637Fred & Bert Schook39Tricht 3Amber BransenBas GradisenJohan de GierJohan de GierDick SpaapenDirk PakBert CroesMartin ToonenArie Pellegrom50515253545556
Julian van Dijken23Tricht X567Erwin UiterwaalGerda UiterwaalEline UiterwaalWessel UiterwaalAniek UiterwaalMarco StamLiesbeth DelfosRobert van OijenWout van ToornFrans van ToornStef van GelderenMarri van den Heuvel2021222324252627Arno van Dijken
= Trappaden= Golden SeatNaam= al verkocht

2. Bedrijfssponsoring op sponsorbord

Hier kan uw bedrijf een positie op het Sponsorbord reserveren voor € 500,- per bord (eenmalig voor 3 jaar en geen BTW). Het complete sponsorbord zal op de binnenkant van de tribune worden gemonteerd, zodat iedereen kan zien dat uw bedrijf heeft meegeholpen aan de verwezenlijking van deze tribune. Reserveer nu door te klikken op een plaatje hieronder (sponsorbord 14 t/m 20) zodat u in een ‘pop-up’ kunt reserveren. Er wordt dan contact met u opgenomen voor de bevestiging en afrekening van de positie. Zodra de reservering is bevestigd, zal uw bedrijfslogo hier in de positie worden ingevuld.
Via Whatsapp doorgeven kan ook: 06-51293372.

Voetbal Vereniging Tricht

De Jan van Arkel Tribune is mogelijk gemaakt door:

Gijpo b.v.

3. Donaties

Bedrijven en particulieren die een bepaald bedrag willen doneren en dat liever direct willen bespreken of dat liever anoniem willen doen, kunnen rechtstreeks contact opnemen met de Tribunecommissie:

CommissielidTel. nummer
Gert van Brenk06 10894986
Glenn Robbemondt06 50957233
Cees Verrips06 34820791
Roef van de Poel06 53503409
Julian van Dijken06 51293372

Donateurs tot nu toe:

DonateurBedrag
Club van 50€ 10.000,- (nog te bevestigen)
C. de Jongh Installatietechniek€ 500,-
Bezemwagen (Tilburg)€ 100,- (Niet de beste, wel de gekste!)
Wim & Mijntje van Soelen€ 50,-
Robbemondt Reiniging – zonnepanelen Van Dijken€ 30,-
Totaal€ 10.680,-

4. Crowdfunding

U kunt nóg sneller doneren via onze Crowdfundingspagina van voetbal.nl. Dit is een initiatief van de ING-bank en de KNVB en is bedoeld voor verenigingen om hen te helpen bij het vergaren van financiële middelen voor grotere uitgaven. Elke donatie is welkom, klein en groot.
Elk bedrag boven €5,- krijgt een vermelding op die pagina. Klik op het plaatje rechts, kies je bedrag en betaal direct via iDEAL. Makkelijker kan niet!

Mede mogelijk gemaakt door:

Crowdfunding Geldmeter

Crowdfunders:

€ 1 000 – Josien van Arkel- de Roos Succes
€ 100 – Jack Rietbergen – Een prachtig eerbetoon!
€ 100 – Wout Bambacht
Sam van Dijken – Dit is voor mijn lieve opa!
Peter Bransen – Succes met de actie! Gaat vast lukken! Jan verdient het!
Barbershopgeldermalsen – Mooi gebaar
Walter van Toorn – Mooi eerbetoon
Petra de Ruiter – Voor “ome” Jan
Anoniem – Veel succes, hoop dat jullie beoogde bedrag snel bij elkaar hebben!!
Familie Boer – Maak er wat moois van, maar dat gaat jullie wel lukken.
Rolf Passtoors – Voor VV Tricht, maar ook voor Tabba!
Glenn Robbemondt – Geweldig! We gaan ervoor!
Tim van Dijken – Ik hoop dat het gaat lukken!
Julian van Dijken – Tribune zal prachtig staan!
Ron en Anne Marie Bambacht – Succes en hoop dat het goed komt en we er snel met z’n allen op kunnen zitten!
Corrie en Hans (Tiel) – De wens van mijn oude buurman! Succes!
Hans Moonen en Ina van Maurik – Zou een mooie en blijvende herinnering zijn aan een echte clubman

Francisca van Eck; Clasina; Naut & Julian Merks; Danielle Siems; Addy IJzerman; Jill van Arkel; Kamil Yumusak; Barry Ganzeman; Jesse kok; Gyven de Vor; Ramon Stam; Piet Hol; Daniel van Dalem; Anoniem; Cas Wilpstra; Bart IJzerman; Bart Schuurman; René van Soelen; Anoniem; Frans van Haarlem; Fam. R Waroux; Renate Makkink; Arjan Hakkert; Schook; Tristan van Herk; Dirk van Beusichem; Lukas van Elteren; Michiel van K.; Mario van Gelderen; Thom Vink; Blominho & Opa; Marc Hakkert; Rani Abouna; Kevin van Burk; Musa Okuyucu; Bjorn hol; Twan van Toorn; Eline; anoniem; Denise Kars; Max van Zadelhoff; Daan IJzerman; Luke van Dijken; Patrick van der Koppel; Niels Hakkert; Sil van den Brand; Ruben Lambregts; Ruwin Verwoert; Rowan Kilian; Gerjan van Haarlem; Marijn Bransen; Nico Kilian; Linda Hol, Anoniem, Fleur van Haarlem: Jerry van Maurik; Johan Visser; Jerry van Maurik; Nardi Rosier; Anouk van Druten; Petra en Dick Van der Koppel; Stefan Vermeulen; Esmee van den Bergh; Marjan Heinen; Alice de Vries; Bjorn Bambacht; Anoniem, Anoniem; Rosa van Ooijen; Karen Monker; Anoniem; Marcel Stam; Jan Zweserijn.

Henk Fonteyn – Zelf weinig langs de lijn geweest in het verleden, maar heb grote waardering voor wat de vereniging bijdraagt aan maatschappelijke verbondenheid en sportieve, mentale en sociale gezondheid.
Rob en Hans van Nifterik – Prachtig eerbetoon voor de geweldige oud voorzitter.

5. Melkbus

De oude vertrouwde melkbus staat weer in de kantine van Sportpark Crayestein (als die weer open mag). Al uw kleine (mag ook groot zijn) geld dat u in de melkbus deponeert, wordt iedere week geleegd en geteld door onze penningmeester. Iedere week zal het bedrag op de rekening van de JVA-Tribune worden bijgeschreven.

6. Big Bazar

Ieder jaar wordt er in de kantine een ‘Big Bazar’ gehouden voor de leden. Wij verkopen dan lootjes voor het ‘Rad van Fortuin’ waarmee je allerlei mooie prijzen kunt winnen. Veelal gaat het dan om lekkere salades, vlees van de keurslager, paling etc. De grote verloting is dan ook op dat moment en daarvoor zijn de hoofdprijzen bijvoorbeeld €450, een fiets, Tv, barbecue etc. Heel veel prijzen dus, maar ook nog eens enorm gezellig!
De datum van de Bazar zal via de website worden gecommuniceerd, zodra die bekend is. De opbrengst zal ten gunste komen van de JVA-Tribune!

7. Facebook Doneeractie

Via Facebook kan je tegenwoordig makkelijk geld doneren aan een goed doel en wij hebben een héél goed doel aangemaakt! Klik op het plaatje hiernaast en je komt op onze Facebook doneeractie terecht. Wat jij ook nog zou kunnen doen: jouw ‘verjaardagsinzameling’ aan de Jan van Arkel Tribune koppelen, zodat al jouw vrienden en familieleden een bedrag kunnen doneren namens jou. Super leuk!

Facebook donateurs:

Tim van Staalduinen – €100,-
Uitvaartverzorging Remco Hol – €75,-
Julian van Dijken; Josan Keizer; Mirjam de Vries; Wilco Van Maurik; Guido De Wildt; Lean Vogelzang; Frans Mulder; Elias de Deugd; Olivier de Lannoy; Hans Monfoort; Han van Hattem; Dirtzen Rinkleff; Arno van Rooij.

8. Participatie Teams

We willen teams motiveren om hun eigen inzamelingsacties* te bedenken, zodat de hele vereniging betrokken wordt bij de realisatie van de tribune. Te denken valt aan: auto’s wassen, lege flessen inzamelen, stroopwafels, worsten of fruit verkopen, een sponsorloop of een nog leuker initiatief. Wat zullen we trots zijn!
*geen verplichting natuurlijk.

9. Help mee met de bouw!

De JVA-Tribune word als bouwpakket aangeleverd, waardoor we dus veel hulp nodig hebben met de fabricage; vooral bij het in elkaar schroeven van de metalen delen en bij het metselwerk. Als u graag mee wil helpen bij de bouw van de Tribune, dan kunt u contact opnemen met Projectleider Cees Verrips: 06-34820791.

Alle hulp is welkom!