Vacature assistent trainer Tricht 1

Assistent trainer Tricht 1

Voetbalvereniging Tricht staat bekend om haar betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en de focus op de ontwikkeling van jeugdspelers. Onze club ademt passie voor voetbal en biedt een warme en stimulerende omgeving waarin spelers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Voor het seizoen 2024-2025 zijn wij op zoek naar een gedreven Assistent Trainer die ons team wil versterken. Ben jij een enthousiaste voetballiefhebber met een passie voor spelersontwikkeling? Wil jij bijdragen aan het succes van een bruisende voetbalvereniging en onze jonge talenten helpen hun vaardigheden te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Assistent Trainer ben je een belangrijke schakel binnen ons trainersteam. Je werkt nauw samen met de hoofdtrainer om trainingen voor te bereiden en te verzorgen. Je biedt ondersteuning tijdens wedstrijden en helpt bij de individuele ontwikkeling van onze spelers. Daarnaast ben je een rolmodel voor de jeugd en draag je bij aan een positieve en sportieve sfeer binnen de club.

Jouw taken:
– Ondersteunen bij het voorbereiden en uitvoeren van trainingen.
– Coachen en begeleiden van spelers tijdens wedstrijden.
– Bijdragen aan de tactische en technische ontwikkeling van de spelers.
– Individuele aandacht geven aan spelers om hun sterke punten te versterken en verbeterpunten aan te pakken.
– Actief bijdragen aan een positieve teamspirit en clubcultuur.

Wie ben jij?
– Je hebt een passie voor voetbal en spelersontwikkeling.
– Je hebt ervaring in het trainen en begeleiden van voetballers.
– Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken.
– Je bent beschikbaar voor trainingen (dinsdag en donderdag) en wedstrijden gedurende het seizoen 2024-2025.
– Je straalt enthousiasme uit en hebt een positieve instelling.

Wat bieden wij?
– Een inspirerende en gezellige werkomgeving binnen een hechte vereniging.
– De kans om te werken met enthousiaste en talentvolle spelers.
– Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en het volgen van relevante cursussen en trainingen.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je blijk van interesse naar tc@vvtricht.nl of neem contact op met Han van Hattem via 06-681955770.

Kom jij ons team versterken en samen met ons bouwen aan een succesvol seizoen 2024-2025?