Rüttchen Autowereld

Rüttchen Autowereld is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht door de heer en mevrouw Rüttchen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de gezellige familiesfeer altijd bewaard is gebleven.
Rüttchen Autowereld heeft dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtauto´s en smart, Mitsubishi personen- en bestelauto´s. Met vestigingen, verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem, Tiel en Waalwijk, behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste dealerbedrijven van Nederland.

Onze groei is vooral te danken aan onze klanten die hun vertrouwen in Rüttchen Autowereld hebben gesteld. Het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten is dan ook een dagelijks streven van alle ruim 350 betrokken medewerkers. En dat dit loont, blijkt uit het feit dat Rüttchen Autowereld twee keer de Europese Klanttevredenheidsprijs van Mercedes-Benz heeft behaald en dat onze vestiging in Veghel is uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van 2013.

Het continue proces om de klantverwachting te overtreffen heeft tevens geresulteerd in het complete dienstenpakket dat Rüttchen Autowereld biedt. Naast leasing, financiering en verzekeringen onder eigen label, ontvangt u bij Rüttchen Autowereld standaard niet minder dan vier jaar Rüttchen Garantie op nieuwe auto´s en twee jaar op occasions.

Bij een werkplaatsbezoek kunt u tegen een kleine vergoeding van €15,- (incl. BTW) gebruikmaken van vervangend vervoer. De werkplaatsen van veel vestigingen zijn ook in de avonduren geopend voor onderhoud en reparatie aan zowel personen-, bestel- als vrachtauto´s.

Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons aan de orde van de dag. Wij uiten dat door een breed groen modellengamma, maar ook in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Maak kennis met ons brede aanbod, onze aantrekkelijke aanbiedingen en verrassende acties. Kom gerust eens langs in één van onze vestigingen. De koffie staat altijd voor u klaar!

Tenue sponsor