Lingewaard Uitvaartverzorging

Kon ik nog maar even bij je zijn,
Kon ik nog maar even met je delen
Wat zo gewoon lijkt voor zovelen
Zolang het er maar is....

 

Op het moment dat er iemand komt te overlijden komen er meestal de vragen naar boven. Wat moeten we nu doen? Kan ik al wel of niet een uitvaartonderneming bellen? Hoe snel na het overlijden bel ik dan de juiste personen?

Na het overlijden is degene die als eerste komt de huisarts of eventueel een arts via de huisartsenpost. de constateert dan het overlijden vast en geeft dan aan u het advies om een uitvaartonderneming te bellen.

 

Nadat u Lingewaard uitvaartverzorging ( Remco Hol)  heeft gebeld, ook in de nacht of weekend, vanaf dat moment staan wij voor u klaar om voor u en uw familie de zorgen uit handen te nemen. Daarin zal duidelijk worden dat er bepaalde beslissingen belangrijk zijn om gelijk te regelen? Denk daarbij aan  waar de overleden persoon de dagen tot aan de uitvaart zal verblijven? Daarna maken wij samen met u een afspraak om bij elkaar te komen om zo de uitvaart te komen bespreken.

Wij vinden persoonlijk contact heel erg belangrijk. Daarom doen wij alle uitvaart gerelateerde zaken zelf: Wij dragen zelf zorg voor het overbrengen van uw dierbare, een opbaring in huis, of elders, tot het maken en drukken van de rouwkaart en tijdens de dag van de uitvaart zijn wij zelf altijd aanwezig. Daarnaast helpen wij u met zaken waar u wellicht zelf nog niet aan had gedacht. Wij zijn er voor u in deze intensieve periode. Dat is praktisch en zorgt ervoor dat er in korte tijd een band opgebouwd kan worden die nodig is om een mooi, troostrijk en persoonlijk afscheid te organiseren. Een afscheid waar iedereen iets mee kan.

 

 

Wij zijn dag en nacht bereikbaar via:
0345 - 622 622 / 06 -53 83 46 19  
info@lingewaard-uitvaart.nl
Thanatopraxie: 06 - 53 83 46 19 / http://www.thana.nlhttp://info@thana.nl
 

Reclamebord sponsor