Lingewaard Uitvaartverzorging

Soms komt de dood onverwachts. Soms loopt de dood een tijdje met je mee. Soms is er verlangen naar de dood. Soms voelt de dood als een vriend.
Wij helpen u in alle gevallen om goed voorbereid te zijn en staan u bij met deskundig advies. In een open en persoonlijke sfeer kunnen vragen worden beantwoord en wensen kenbaar gemaakt worden.
Wij vinden persoonlijk contact heel erg belangrijk. Daarom doen wij alle uitvaart gerelateerde zaken zelf: van het overbrengen van een overledene, van een (thuis-) opbaring tot het maken en drukken van de rouwkaart en de uitvoering van de uitvaart. Daarnaast helpen wij u met zaken waar u wellicht zelf nog niet aan had gedacht. Wij zijn er voor u in deze intensieve periode.
Wie er voor kiest om samen met ons een uitvaart vorm te geven, heeft tijdens deze intensieve periode alleen met ons te maken. Dat is praktisch en zorgt ervoor dat er in korte tijd een band opgebouwd kan worden die nodig is om een mooi, troostrijk en persoonlijk afscheid te organiseren. Een afscheid waar iedereen iets mee kan.
‘Iedereen verdient een waardig afscheid’

Lingewaard Uitvaartverzorging
C. van Holthestraat 18
4194 WT Meteren
tel: 06-53834619
e-mail: info@lingewaard-uitvaart.nl

Reclamebord sponsor