Leeuwenstein Groep

Met drie verschillende werkmaatschappijen zorgen wij dagelijks voor de groene en grijze buitenruimte en voor verkeersmaatregelen in heel Nederland. Dat doen we sinds 2009 onder de naam Leeuwenstein Groep B.V. Door onze bedrijven onder één en hetzelfde dak te bundelen is het voor ons nog gemakkelijker om samen te werken. We delen kennis, expertise en versterken elkaar bij het werk.
Van Doorn Geldermalsen B.V. zorg(t) voor infra
We leggen het aan, onderhouden het, maken het schoon en beheren het. Je vindt ons werk door heel Nederland. In nieuw aangelegde straten, op graffiti-vrije tunnelwanden, in pas gemaaide bermen, in lange rijen geleiderail en onder de grond in nieuwe rioleringen. Je vindt ons aan het werk langs snelwegen, Provinciale wegen, vaarwegen, bij sluizen, op verzorgingsplaatsen en bedrijfsterreinen. Al ruim 50 jaar zetten wij ons in voor de Nederlandse infrastructuur. Dat doen we voor diverse opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat, gemeenten, Provincies, (semi-) private bedrijven en instellingen.
Signa Terra B.V. zorg(t) voor groen
Wij zijn groenspecialist in de breedste zin van het woord. Onze hoveniers voorzien in tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. Daarnaast is integraal groen een belangrijke tak binnen ons bedrijf. Wij leggen openbaar groen aan, onderhouden het en ontzorgen op die manier diverse gemeenten, provincies en het Rijk van deur tot deur.
Dover Verkeersmaatregelen B.V. zorg(t) voor verkeer
Tijdens wegwerkzaamheden en omleidingen, bij evenementen en in het geval van calamiteiten op de weg staan we klaar met passende verkeersmaatregelen. Om de veiligheid te waarborgen van de Nederlandse weggebruiker en de mensen die aan de weg werken. En om te zorgen voor een snelle doorstroming van het verkeer op momenten dat de druk hoog is. Ons werk kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit. Wij zorgen, óók op korte termijn, voor een gedegen verkeersplan en de juiste inzet van mankracht en innovatief materieel.

Bezoekadres

Laageinde 15a, 4191 NR Geldermalsen
Telefoon: 0345-572591

Postadres
Postbus 61, 4190 CB Geldermalsen

Reclamebord sponsor