Fysiopraktijk Violette

Binnen de gezondheidszorg behandelen wij klachten van het bewegingssysteem. Waar nodig krijgt u advies, begeleiding of behandeling bij stoornissen in houding en/of bewegen. Dat kan zijn bij blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, het lymfestelsel, de huid, het hart en de longen kunnen worden behandeld. De aandoeningen ontstaan bijvoorbeeld na een operatie, het uitoefenen van werkzaamheden, ten gevolge van spanningen, tijdens het sporten of door veroudering.

Tijdens de eerste behandeling proberen we inzicht te krijgen in uw klachten door vragen te stellen en een onderzoek naar uw houding en bewegingen uit te voeren. Het is noodzakelijk om te weten wat uw klachten heeft veroorzaakt of nog laat voortduren. Op basis van het onderzoek stellen we in overleg met u een behandelplan op. Als blijkt dat we meer informatie nodig hebben, nemen we, als u dat goed vindt, contact op met uw arts.

Naast algemene fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in oedeemtherapie, meten wij steunzolen van het merk Footbalance aan en verzorgen wij loopstijlanalyses.

Tenue sponsor