Fruitnl.com

FruitNL staat voor smaakvol en sappig hardfruit met een gezonde ‘bite’. Onze kwaliteit is het resultaat van een mooie samenwerking tussen teler en natuur. En daar zijn we trots op, wat de verpakking en presentatie onderstrepen. Wat u niet ziet maar wel moet weten, is dat FruitNL veel waarde hecht aan transparantie, eerlijkheid, innovatie en voedselveiligheid.

Transparantie: ons kent ons, letterlijk! Wij betrekken onze afnemers bij de teelt en laten de teler kennismaken met de consument. Met zoveel transparantie is eerlijkheid zowel een voorwaarde als een logisch resultaat.

Innovatie: iedereen heeft het erover, maar FruitNL investeert als een van de weinigen écht veel energie, tijd en middelen in vernieuwing. Of het nu gaat om moderne teelttechnieken, procesoptimalisatie, duurzaamheid of productverbetering, FruitNL probeert overal vooruitstrevend in te zijn.

Voedselveiligheid: voor ons een basisvoorwaarde, die echter steeds belangrijker en complexer wordt. Dat heeft niet alleen te maken met de regelgeving, maar vooral met ons eigen verantwoordelijkheidsgevoel.

En verder? Verder zijn we gewoon een bedrijf waar we met z'n allen de handen uit de mouwen steken. Om voor u het allerbeste resultaat te bereiken, ongeacht het aantal obstakels dat we moeten nemen. Dat doen we al meer dan 100 jaar!

Materiaal sponsor