Albert Heijn - Van Doorn Maximaplein

Onze Winkel

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar. Naast bijzondere producten en acties, is Albert Heijn ook een betaalbare winkel voor de alledaagse boodschappen.

Dagelijks...

Albert Heijn heeft alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

En bijzonder...

Albert Heijn verkoopt heel veel bijzondere producten die u vaak alleen in bij ons, of in een speciaalzaak aantreft. Zo vindt u bij ons pindakaas met cashewnoten, diverse koffiesoorten van Perla uit onze eigen koffiebranderij, een rijke variatie aan gezonde stoommaaltijden en Greenfields vlees. Ons huismerk AH Excellent biedt een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we u kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vindt u bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

AH kwaliteit...

We stellen zeer hoge eisen aan onze verse producten. Of het nu gaat om vlees, vis, kaas, groente of fruit, alle producten moeten aan onze maatstaven voldoen. Door intensief met telers en leveranciers samen te werken, kunnen we het beste bieden. Ook onze Eigen Merk houdbare producten voldoen aan strenge eisen. Mocht de klant desondanks niet tevreden zijn over het product, dan geldt onze onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie.

Onze broodafdeling...

Op onze broodafdeling wordt iedere dag vers brood gebakken. We bakken iedere twee uur per dag verse pistolets, croissants, stokbroden enz.. Zo heeft u op ieder moment van de dag een vers gebakken broodje.

Wij verkopen ook brood en bolletjes van de warme bakker van Walderveen. Ook heeft bakker van Walderveen een groot en uitgebreid assortiment vers gebak en taarten. U kunt dit gebak 1 dag van te voren bestellen.

 

Hoofdsponsor, Reclamebord sponsor, Tenue sponsor, Tenue sponsor
Prinses Maximaplein 8
4191XT Geldermalsen