Zevenklapper voor Tricht JO17-2

Deze zaterdag gingen we al vroeg op bezoek bij Hoornaar, om het daar op te nemen tegen Stedoco JO17-1.We begonnen meteen goed aan de wedstrijd en kregen na 8 minuten een ruggesteuntje d.m.v. een doelpunt. Het was Corné met een mooie dieptepass op Thomas, die hem kon doorspelen naar Menno. Die haalde goed uit en de bal werd onderweg nog licht getoucheerd op een rug van de tegenstander en verdween in het doel. We bleven aanvallend dreigend, maar we kwamen er net niet helemaal doorheen, om de 0-2 te maken. Uiteindelijk lukte het Thomas wel, na een voorzet van Menno. Even later maakte Bas er bijna nog 0-3 van, maar helaas ging de bal net naast. Maar in de tweede helft kwamen we meer op stoom. Ruben kon uit een corner van Wessel 0-3 maken en weer 10 minuten later na een uittrap van Ramon, kon Radwan 0-4 maken. Even later kon Radwan ook 0-5 maken, na een voorzet van Jules-Louis. Radwan was op dreef, want even later werd hij gehaakt in de 16 en dat betekende een penalty voor ons. Ramon zag daar de lol van in, om als keeper dan ook om te kunnen scoren, maar raakte de bal niet goed en schoot de bal naast. Kwam omdat de bal net wegrolde zo zei hij. Maar dan moet je zorgen dat je bal goed ligt en niet weg kan rollen. Even later ging Jules-Louis goed door en maakte toch 0-6. Ramon maakte zijn fout goed, door een inzet goed uit zijn doel te werken. Helaas werd het even later toch 1-6, doordat Roan een bal niet goed had ingeschat en daardoor Stefan verraste, waardoor zijn directe tegenstander net even eerder bij de bal was. Het slot akkoord was weer van Menno, die een vrije trap nam bij de zijlijn. De keeper blunderde en was het 1-7 geworden op een lekker veldje, met een heerlijk najaars zonnetje. Vandaag tegen de nummer laatst gespeeld en volgende week tegen de nr1. Beesd thuis !

De coach.

Zevenklapper voor Tricht JO17-2 | Voetbal Vereniging Tricht

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.