Zaterdag 23 juni niets te doen ? Kom dit zien.

VOETBALFEEST BIJ V.V. TRICHT

Omdat het dit veertig jaar geleden is dat de finale van het WK in Argentinie werd gespeeld tussen het gastland en Nederland, organiseren FILM & FORUM en BIBLIOTHEEK RIVIERENLAND een rematch van deze finale. Aan de wedstrijd doet een aantal lokale en nationale prominenten mee. Er zal een aantal unieke items worden aangeboden. Daarnaast is oud-international Wim Rijsbergen aanwezig, die wordt geinterviewd door Andre Hoogeboom. Ook kun je genieten van een heerlijke BBQ. Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom bij V.V. Tricht.

14.30 - 15.15 uur : Aftrap van de wedstrijd

15.15 - 15.30 uur: Pauze

15.30 - 16.15 uur Tweede helft

16.15 uur - 16.30 Veiling

17.00 - 18.00 interview met Wim Rijsbergen

18.00 - 19.00 uur BBQ

19.00 - 20.00 Pubquiz

20.00 uur WK-wedstrijd kijken/ prijsuitreiking Pubquiz

Voor de BBQ betaal je slechts 10 euro (inclusief drankje). Drie stukken vlees per persoon. Keuze tussen: kipsate, speklapje, hamburger en bbq worst. Opbrengst van zowel BBQ als veiling gaat naar H.I.J.O.S., een mensenrechtenorganisatie die zich bezighoudt met de nabestaanden van de slachtoffers van het Videla-regime. LET OP: koop je een ticket, dan lever je die op het sportpark in voor een BBQ-kaart. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met me op: steffenelgersma@hotmail.com

Via www.eventbrite.nl kan je de kaarten voor de BBQ bestellen, of een donatie doen.

Tot de 23e! Bienvenida!