Woudrichem - Tricht 2 - 2. Verdient en nu veilig.

Fanzone

omhoog
25 users have voted, including you.

Woudrichem-Tricht 2-2 in heel aardige wedstrijd

TRICHT – Tricht heeft zich zaterdag in Woudrichem door een 2-2 gelijkspel in de tweede klasse veilig gesteld.Voor de rust voorkwam het houtwerk voor Tricht een ruimere achterstand dan 1-0. Na de thee zorgden Marijn Bransen en Arjan Hakkert zelfs voor een Trichtse 1-2 voorsprong maar uit een late penalty werd het nog een billijk 2-2 gelijkspel.

Het duel in Woudrichem kende twee compleet verschillende helften. De thuisclub was voor rust veel beter maar paal en lat redden Tricht diverse keren. Tim Saaman trof voor een ook fysiek sterker Woudrichem al na tien minuten uit een vrije trap voor het eerst de paal. Bij een actie van de onderuit gaande Marijn Bransen claimde Trcht vergeefs een penalty. Ook een Brabants schot van Jamy Goemaat tegen de lat en een vrije trap van weer Tim Saamen tegen de kruising werden door het houtwerk gekeerd. Verder voorkwam Trichts keeper Glenn Robbemondt die de zieke Nicky Janssen in doel goed verving een tegentreffer bij een schot van Dillis de Vries. Tricht stelde er alleen een knal van Tim van Dijken tegenover, doch doelman Aljan Dekker redde. Na ruim een half uur nam Woudrichem in de jacht op een prijs in de derde periode door Tim Saaman eindelijk de verdiende 1-0 voorsprong. Marijn Bransen kwam voor Tricht nog wel dichtbij de gelijkmaker, maar keeper Dekker redde in de hoek. Vlak voor rust trof ook Dillis de Vries voor de afwisseling nog eens de paal voor de bij de afronding onfortuinlijke thuisclub. Meteen na de thee deed Yoeri Duyzer dat met een kopbal tegen de paal bij de thuisclub al voor de vijfde keer.

Gelijkmaker

Zeven minuten na de hervatting kwam een zich knap herstellend Tricht tot 1-1 langszij. Topscorer Marijn Bransen schoot toen vanaf links de bal mooi diagonaal in de hoek: 1-1. Al zijn zeventiende competitiegoal. Bij een vrije trap van Tim Saaman voorkwam Trichts keeper Glenn Robbemondt een nieuwe achterstand. Kort daarna had ook Tricht eens pech bij een schot van Tim van Dijken tegen de lat. Met Rani Abouna bracht Tricht de eerste verse kracht in het veld. Na nog een goede redding van Trichts keeper Robbemondt bij weer een vrije trap van specialist Saaman kwam Tricht halfweg de tweede helft bij een hevige scrimmage al dichtbij een voorsprong, maar keeper Aljan Dekker redde na drie Trichtse pogingen op rij. Die 1-2 zat er evenwel door goed spel van Tricht aan te komen en viel in de 82e minuut alsnog. Arjan Hakkert schoot toen de bal vanaf links fraai in de verste hoek: 1-2. Bij een ver schot van Yoeri Duyzer voorkwam keeper Robbemondt nog een snelle gelijkmaker, maar in de 87e minuut kende arbiter Wijnand van Vreeswijk uit Wijk en Aalburg de thuisclub een penalty toe. Uit die strafschop maakte Danny Schaap gelijk: 2-2. Bijna had Tricht vlak voor tijd na een vrije trap van Arjan Hakkert door een kopbal van de tweede invaller Harm van Brenk nog gewonnen, maar de bal ging net naast. Met een zege zou Tricht over de gehele enerverende partij bezien ook wel iets te royaal beloond zijn geweest. Het ene punt was echter ook voldoende om met een jong team de plaats in de tweede klasse veilig te stellen. Een mooi succes voor trainer Marcel van Steenis. Komende zaterdag speelt Tricht voor de competitie nog thuis tegen Heukelum.

Voor Tricht; Doel Glenn Robbemondt, veld spelers; Luuk Monker, Ruben Lambregts( Rani Abouna ) Tim van Dijken( Harm van Brenk), Arjan Hakkert, Marijn Bransen, Tim Schook, Gerjan Van Haarlem, Pepijn Lambregts, Ramon van Soelen, Sven van Maurik.Staf; Trainer Marcel van Steenis, 2e trainer Marco Hol, Leider Mario van Gelder, Verzorger Roef van der Poel,