Word jij straatvoetbalkampioen West-Betuwe?

Op vrijdag 20 september is de eerste editie van het 4x4 straatvoetbaltoernooi voor jongeren in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar. Het toernooi zal om 18:00 uur starten op de voetbalvelden van RVV Rhelico in Rumpt.

Tijdens het 4x4 straatvoetbaltoernooi, strijdt men in wedstrijden van vier tegen vier spelers voor de felbegeerde straatvoetbaltitel in de gemeente West Betuwe. Het toernooi wordt voor zowel jongens als meisjesteams georganiseerd. Ook kunnen gemengde teams zich aanmelden, deze teams sluiten aan bij de jongenscompetitie. De teams dienen te bestaan uit minimaal vier en maximaal vijf spelers. Eén speler van het team is de teamcaptain en tevens de begeleider van het team. De winnaars van het West Betuwe straatvoetbaltoernooi, mogen zich een jaar lang straatvoetbalkampioen van West Betuwe noemen.

De organisatie is in handen van verschillende vrijwilligers vanuit RVV Rhelico in samenwerking met de combinatiefunctionaris sport, Dave van Veghel. Voor het aanmeldingsformulier en meer informatie kunt u kijken op welzijnwestbetuwe.nl/straatvoetbal/ of mailen naar dvanveghel@welzijnwestbetuwe.nl, inschrijven dient te gebeuren tot 15 september.