Weer verlies voor Tricht.

Tricht-Papendrecht 1-4

TRICHT – Ook thuis tegen het sterke Papendrecht kwam Tricht er zaterdag in de tweede klasse niet aan te pas. Vooral dankzij drie goals van Justin Beemsterboer behaalde Papendrecht een verdiende 1-4 overwinning. Voor Tricht redde Tim van Dijken de eer. Komende zaterdag heeft Tricht in Nieuwendijk juist tegen het sterk oprukkende Altena een herstel dringend nodig.

Al na tien minuten tikte Justin Beemsterboer voor de gasten van dichtbij een voorzet binnen: 0-1. Tegen de stevige wind in kon Tricht tegen een sterker Papendrecht weinig kansen afdwingen. Wegens een fikse blessure aan zijn knieschijf moest Rick van Gameren zich bij Tricht vijf minuten voor rust door Tim van Dijken laten vervangen. Even later maakte Marijn Bransen na een voorzet van Arjan Hakkert voor Tricht wel een doelpunt maar de jonge scheidsrechter Steve Janssen keurde die treffer vanwege buitenspel af. Zo bleef het 0-1 tot de pauze. Al snel na de thee miste Jay Luciano voor Papendrecht na een voorzet van Jearlon Martina een riante kans. Ook Nick Kamerling kopte uit een corner van Sven van der Net over.

Beslissing

Twintig minuten na rust besliste Papendrecht in feite al de partij. Justin Beemsterboer maakte toen met 0-2 zijn tweede doelpunt toen de Trichtse verdedigers Rani Abouna en Luuk Monker bij een verre trap van de gasten niet ingrepen en de tegenstander er tussen lieten glippen. Uit een mooie aanval liepen de betere bezoekers een kwartier voor tijd ook tot 0-3 uit. Ditmaal rondde Jay Luciano een voorzet van Sven van der Net af: 0-3. Drie minuten later deed Tricht na een verre uittrap van keeper Nicky Janssen nog wat terug want Tim van Dijken wist met een goed schot de achterstand tot 1-3 te reduceren. De inzet en strijd waren aanwezig maar verder kwam de thuisclub echter niet. Vijf minuten voor afloop werd het zelfs nog 1-4. Justin Beemsterboer maakte toen na een voorzet van de rappe vleugelspeler Jearlon Martina al zijn derde doelpunt van de middag: 1-4. Papendrecht klom daardoor naar de vierde plaats en telt bovenin de tweede klasse nog volop mee. Tricht zit met nog vier andere clubs in een verwoede strijd om in de onderste regionen boven de streep in de tweede klasse te eindigen.

De spelers voor deze wedstrijd: Keeper Nicky Janssen, spelers Reni Abouna, Luuk Monker, Ruben Lambrechts, Ramon van Soelen, Arjan Hakkert, Marijn Bransen, Tim Schook, Rick van Gameren( Tim van Dijken),Robin de Raadt(Harm van Brenk) Pepijn Lambrechts.           Res, Keeper Rian Drost, Luke van Dijken, Bjorn Bambacht.

Staf: Trainer Marcel van Steenis, 2de trainer Marco Hol, Leider Mario Van Gelderen, Verzorger Roef van der Poel. Grensrechter voor Tricht André Wahl, Scheidsrechter Steve Janssen.