Weer verlies voor Tricht

Fanzone

omhoog
83 users have voted.

Delta Sports-Tricht 4-1

 

TRICHT – Na een 0-1 voorsprong leed Tricht zaterdag in Houten in de tweede klasse tegen het nog ongeslagen Delta Sports met 4-1 toch weer een ruime nederlaag. Kort na de openingsgoal van Ruben Lambregts werd het vlak voor rust weer gelijk en in het slothalfuur moest Tricht nog drie nieuwe tegengoals incasseren. Komende zaterdag hoopt Tricht thuis tegen ex-eersteklasser GDC op een beter resultaat om zo in de middenmoot te kunnen blijven.

 

Tricht-trainer Marcel van Steenis had Floris Monfoort en Kevin van de Bergh ditmaal als Trichts defensiecentrum opgesteld. Een uur lang deed Tricht het in Houten goed. Delta Sports speelde mogelijk iets verzorger voetbal maar liep via de later uit voorzorg snel gewisselde Dominique Pellegrom wel terecht de eerste gele kaart van de partij op. De Trichtse doelpogingen van Wesley van Maurik (vrije trap), Arjan Hakkert en Ramon van Soelen leverden in de vrij gelijkopgaande eerste helft geen treffer op. Een schot van Ruben Lambregts in de 38e minuut verdween wel mooi in de bovenhoek: 0-1. De voordeelregel van de scheidsrechter pakte zo goed uit. Rein Bastiaanse kreeg de kans om die voorsprong voor Tricht te verdubbelen maar uit een vrije trap van Wesley van Maurik kopte hij naast. Vlak voor rust kreeg Tricht op een psychologisch ongunstig moment uit een corner de gelijkmaker te incasseren. Lennard van de Brink stond helemaal vrij en kopte raak: 1-1.

 

Keerpunt

Een kwartier na de pauze kwam Tricht door een diagonaal schot van Berend Bram Heinen onverwachts met 2-1 achter. Snel daarna kwam het definitieve keerpunt in de wedstrijd toen Trichts back Tim Wijgers door de goede arbiter Rick van Dee uit Tiel met zijn tweede gele kaart uit het veld werd gestuurd. Ook met Marijn Bransen en Thomas van Vark als verse krachten kwam Tricht er nadien met tien man niet meer aan te pas. Stefan Dijs kopte in de 70e minuut laag de 3-1 in de verste hoek toen hij tussen de twee Trichtse centrumverdedigers inkwam. Met een boogbal maakte Lennart Dubbeldam er in de 78e minuut nog zelfs 4-1 van. Met Kevin van Burk als derde wissel probeerde Tricht groter verlies nog te voorkomen. Dat lukte maar Delta Sports is na de ruime 4-1 triomf nu wel samen met Roda Boys koploper en Tricht is na twee duidelijke uitnederlagen hard aan herstel toe.

 

Opsteling spelers en begeleiding.

Doel: Glenn Robbemondt, Spelers Ruben Lambregts, Kevin dan de Bergh, Floris Monfoort, Tim Wijgers, Rein Bastiaanse,(Thomas van Vark) Arjan Hakkert, Tim Hakkert, René van Soelen, Ramon van Soelen(Kevin van Burk)Wesley van Maurik(Marijn Bransen) Wissels: keeper Robert van Ooijen, Rico de Ridder,

 

Staf; Trainers Marcel van Steenis en Wilco van der Plaat, Verzorger Roef van der Poel. Leider Mario van Gelderen.

Scheidsrechter R van Dee uit Tiel en assistent scheidsrechter voor Tricht André Wahl.