We will survive!

We will survive!

Bij de start van het bekerseizoen was de toekomst van MO17 nog onzeker. Door het plotselinge vertrek van 3 speelsters incl. trainers en leiding bleven er maar 11 meiden over en was het team bijna niet meer te redden. Er werd zelfs al voorzichtig gesproken over opheffen. Gelukkig sloegen de ouders de handen ineen en namen zij gezamenlijk de leiding en training op zich. Vandaag de 1e wedstrijd voor de meiden, zonder eerdere oefen- of bekerwedstrijden en met een geblesseerde keeper wisten zij de meiden van MEC met 5-3 te verslaan. Wat een prestatie, complimenten voor de inzet van de meiden!  Zo zie je maar waar een wil is is een weg. Speciale dank aan Sabine en Nardi van Vrouwen-1. Volgende week wacht VV Beesd op ons, gelukkig krijgen we dan steun van 3 meiden van de MO15-1.