vvTricht JO13-1 Soms is voetballen ook erg oneerlijk.

Milan, Ruben, Elise, Sebastiaan, Lars, Joris, Thijs, Milo, Thijs, Rick, Levi, Mathijs en Bryan hebben afgelopen zaterdag met trots het groen/wit vertegenwoordigd. Positief, vol enthousiasme en bovenal fair hebben zij met goed voetbal en veel werklust geprobeerd om het Haarsteeg heel erg moeilijk te maken. Dit lukte ook. Met veel balbezit en goed spel waren wij de betere ploeg. Zeker in het begin van de tweede helft lieten wij zien waartoe wij in staat zijn en speelden wij prachtig met veel druk en aanvallend voetbal. Haarsteeg bewees echter waarom het dit jaar kampioen gaat worden. Rustig rondspelend met af en toe een slimmigheidje en/of een actie op of net over het randje die onze aanval ontregelde. Ook dat hoort bij voetbal en als het balletje dan twee keer ietwat gelukkig voor je valt scoor je ook nog twee keer. In de 11e minuut 1-0 en in de 51e minuut werd de wedstrijd in het slot gegooid 2-0.

Met maar liefst 17 supporters waren wij getuige van de inzet van onze mannen en dame. En ondanks dat we met 2-0 hadden verloren en teleurgesteld waren zijn we allemaal trots huiswaarts gekeerd!

Komende zaterdag spelen wij thuis tegen Den Dungen. Zij staan twee punten achter ons in de competitie en verloren thuis met 1-3. Het belooft dus weer een fantastisch potje te worden.

PS: als u lid bent van de Rabobank, vergeet dan niet op uw favoriete club te stemmen. Via https://www.rabowestbetuweleden.nl/fondsen/een-aandeel-de-betuwe/

Met vriendelijke groet namens de supportersvereniging van vvTricht JO13-1