vvTricht E2 komt met nieuwe doelstellingen

De E2 incasseerde afgelopen zaterdag een tweede nederlaag in twee weken tijd tegen Groot-Ammers E3. Door het verlies met 4-6 zijn wij de aansluiting met de absolute kop in de tweede klasse kwijt maar hebben wij nog steeds uitzicht op een mooie podiumplaats.

Met twee kersverse internationals in onze gelederen waren wij voornemens om ons te revancheren tegen Groot-Ammers voor de onfortuinlijke nederlaag vorige week. Er was deze week weer lekker getraind met een complete en fitte selectie en voor het eerst dit jaar konden de kniewarmers in de sporttassen blijven. Vanwege de aangename temperatuur waren er ook weer een flink aantal trotse opa’s aanwezig om hun kleinkinderen aan te moedigen.

Onze tegenstander was echter nog beter voorbereid en ging gedreven van start. Enigszins beduusd kwamen wij binnen korte tijd 0-2 achter te staan. Na een fraaie 1-2 score door Finn nam de tegenstander weer afstand tot 1-4. Op zich voetbalden wij niet slecht maar op de één of andere manier kwam het er niet uit, we liepen steeds achter de feiten aan en waren slordig in het balbezit. Ondanks een betere tweede helft en de 2-4 van Mathijs en later de 3-5 van Marijn van Dijk lukte het ons niet om op gelijke hoogte te komen waardoor de kracht ook uit het team vloeide. Lucas pakte weliswaar nog zijn doelpuntje mee 4-6 maar Groot –Ammers was duidelijk een maatje te groot vandaag.

Scoreverloop:

1-2 Finn

2-4 Mathijs

3-5 Marijn van Dijk

4-6 Lucas

Voor het eerst dit seizoen waren wij ook minder trefzeker bij de strafschoppen. Alleen Finn, Thijmen en Raaft scoorden. Door goed keeperswerk van Maikel bleef de schade beperkt en eindigde de serie in 3-3.

Achteraf bleek waarom de jongens misschien niet helemaal tot het uiterste waren gegaan. Met schone shirts en een strakke coupe werd de teamfoto gemaakt en een foto met beide sponsoren: RICOH Document Centre (sporttassen) en Van Brenk Makelaardij (wedstrijdshirts). Namens het team en de vereniging: bedankt Rob en Gert!

Volgende week verdedigen wij met trots en “plezier” ons groen/witte tenue in een thuiswedstrijd tegen Stedoco E2. Vergeet u ondertussen niet te stemmen voor onze vereniging op de website van de Rabobank: http://vvtricht.nl/nieuws/jouw-stem-geld-waard-en-help-ons-mee-fondsen-t....

Met vriendelijke groet namens de supportersvereniging van vvTricht E2