vvTricht E2 boekt een monsteroverwinning

De E2 was vandaag wederom de best scorende ploeg van onze vereniging. Met een klinkende 12-0 werd er gewonnen van Stedoco E2. Het voornemen van vorige week “voetballen met plezier” pakte zichtbaar goed uit.

Op een betrekkelijk eenvoudige wijze werd Stedoco overlopen. Gelukkig voor de ploeg uit Hoornaar was hun keeper in topvorm en hadden zij een onverzettelijk meisje in het team, anders was deze wedstrijd zeker de recordboeken ingegaan.

Mathijs opende de score 1-0 en frommelde ook de 2-0 binnen. Vervolgens was het Thijs die een hoekschop (net als zijn oudere broer een week eerder) fraai inkopte 3-0. Marijn van Dijk schoot zoals altijd graag van afstand en met scherp 4-0 terwijl Raaft loerde op de kansjes en de 5-0 en 6-0 binnen tikte. Het moet een heerlijke pauze zijn geweest voor het team en na de rust gingen ze dan ook vrolijk verder. Bij tijd en wijle werd er zelfs prima gecombineerd. Finn scoorde snel achter elkaar de 7-0 en de 8-0 waarna Mathijs de 9-0 voor zijn rekening nam. Penibel werd het heel even toen onze keeper Maikel werd afgeleid door allerlei activiteiten achter zijn doel. Niet zijn vader en opa zorgden voor deze afleiding maar een fris ogend meisjesteam dat joelend in het veld dartelde. Gelukkig konden Thijmen en Lucas hem nog net op tijd uit zijn dromen halen door hard te roepen. Marijn van Dijk zorgde vervolgens voor de dubbele cijfers 10-0 en Finn was alert bij een terugkomende bal en scoorde zijn derde van de dag 11-0. Mathijs scoorde de eerste en ook de laatste van vandaag 12-0.

Uw verslaggever had verplichtingen elders waardoor hij de strafschoppenserie miste. Nadere informatie hieromtrent ontbreekt dan ook maar waarschijnlijk hebben wij die ook gewonnen want over het algemeen stopt Maikel er wel een stuk of drie.

Volgende week voetballen wij niet op zaterdagochtend maar, op verzoek van onze tegenstander, op de maandagavond in Gorinchem bij Unitas E2. Hopelijk is Marijn Brans er dan ook weer bij.

Met vriendelijke groet namens de supportersvereniging van vvTricht E2