Vroeg en laat doelpunt nekken Tricht.

Wilhelmina’26-Tricht 2-0

TRICHT – Tricht leed zaterdag in Wijk en Aalburg een dure en onfortuinlijke 2-0 nederlaag. Een erg vroeg en een heel laat doelpunt nekten Tricht, dat nu in de tweede klasse naar de voorlaatste plaats terugviel. Komende zaterdag zal thuis tegen hekkensluiter Zwaluwe beslist moeten worden gewonnen.

Al na anderhalve minuut kwam Tricht in Brabant met 1-0 achter. Na een overtreding van Rani Abouna kreeg Wilhelmina’26 een vrije trap waaruit Kevin van Esch mooi raak schoot: 1-0. De fysiek sterkere thuisclub was in de eerste helft duidelijk beter maar dwong toch weinig kansen af. De slechts kleine mogelijkheden voor Tricht zelf werden door Arjan Hakkert, Marijn Bransen en Tim van Dijken evenmin benut. Het Trichtse spel was toen ook te matig. Kort na de thee schoot Tim de Laat voor de thuisclub net naast. Nadien kwam Tricht beter in de partij, doch topscorer Marijn Bransen had ditmaal zijn dag niet en kwam na voorzetten van Tim van Dijken tweemaal balcontrole tekort. Voor Wilhelmina’26 leverden een kopbal van Fabio de Lang en een vrije trap ook geen succes op. Bij een schot van Arjan Hakkert bracht de Brabantse keeper Martijn Knoop redding. Na een vloeiende Trichtse aanval via Tim van Dijken en Pepijn Lambregts mikte Arjan Hakkert te hoog. Toen Tim van Dijken aan zijn arm werd getrokken claimde Tricht in de 72e minuut een penalty, maar scheidsrechter Jeroen Bos dacht er anders over. Met inmiddels achtereenvolgens Remco de Haan, Luke van Dijken en Benny Mulder als verse krachten joeg Tricht op de verdiende gelijkmaker. Vergeefs want keeper Knoop redde bij een kans voor Marijn Bransen en in de 86e minuut viel bij een Brabantse counter voor Tricht het doek. Invaller Koen van der Maaden en Samuel Hartgers konden samen uitbreken en Hartgers rondde de pass van zijn ploegmakker af: 2-0. Tim van Dijken en Marijn Bransen probeerden nog eenmaal voor Tricht wat terug te doen, doch doelman Knoop was bij het schot van Bransen weer paraat. Zo bleef het 2-0 in een duel waarin Tricht wel een punt had verdiend en waarin Harm van Brenk de enige gele kaart van de middag ontving.

Het team; Keeper Nicky Janssen, spelers Rani Abouna, Luuk Monker, Ruben Lambrechts, Tim van Dijken, Arjan Hakkert, Marijn Bransen, Tim Schook(Remco de Haan) Harm van Brenk(Benny Mulder), Rick van Gameren, Pepijn Lambrechts( Luke van Dijken)   De scheidsrechter was  dhr.  Jeroen Bos. Staf: Trainer Marcel van Steenis, Ass. Trainer Marco Hol, Verzorger Roef van der Poel, Leider Mario van Gelderen,  Ass,. Scheidsrechter voor Tricht André Wahl.