Voorbeschouwing TRICHT - SVW

Seizoen 2003/2004 Tricht – SVW 2-2

Seizoen 2004/2005 Tricht – SVW 5-1
Seizoen 2006/2007 Tricht – SVW 4-1
Seizoen 2009/2010 Tricht – SVW 2-4 (Beker)
Seizoen 2011/2012 Tricht – SVW 5-0 (Beker)
Seizoen 2013/2014 Tricht – SVW 3-1

Tricht en SVW kwamen elkaar 6 keer tegen in officiële wedstrijden. De meeste ervan werden gewonnen de thuisclub. De eerste ontmoeting was van het seizoen 2003/2004, SVW kreeg na treffers van Ben Bakker en Johnny Wijnbelt een late tegentreffer te verwerken (2-2). Een seizoen later was het een duidelijke winst voor Tricht (5-1). Twee seizoenen later wederom een hoge uitslag. Louis Damen maakte namens de streepjes nog gelijk maar Tricht liep uit naar 4-1 mede door twee doelpunten van Michiel Heijkoop. In 2009 won SVW in een bekerontmoeting die rood aankleurde (van Maurik en vd Werff). Dennis van Munster en Tugay Türsücü tekende voor de doelpunten. In 2011 won Tricht het bekertreffen: na een 3-0 ruststand eindigde het in een 5-0 uitslag. De laatste officiële ontmoeting was in de 2e klasse. Mergim Shala tekende voor de 0-1 maar mede door twee doelpunten van Ramon van Soelen werd het 3-1. Vorig seizoen werd er nog geoefend tegen elkaar. SVW won door treffers van Michael Potkamp en Daniël Alexander met 0-2.

De laatste weken heeft Tricht zich veilig gespeeld voor nog een seizoen in de 2e klasse. Een knappe prestatie, gezien het feit, dat een paar weken geleden het rommelde binnen de club met veel vertrekkende spelers aan het eind van het seizoen. In 22 wedstrijden werden er 7 overwinningen geboekt. SVW werd verslagen (2-4), Hardinxveld tweemaal (2-1 en 2-3) en twee weken geleden moest SV Meerkerk er met 3-0 aan geloven. Vijf keer werden de punten gedeeld. Een knap gelijkspel tegen Almkerk (1-1) en een 3-3 deling tegen Wilhelmina’26. Tien nederlagen werden er geleden: twee keer werd er fors verloren bij Woudrichem met 5-2 en in Zaltbommel werd er met maar liefst 9-0 verloren. De laatste nederlaag was tegen Pelikaan (4-0). Met een punten aantal van 26 punten en een 11e positie kan het elftal van trainer Marcel van Steenis het seizoen rustig uitspelen op het gemakkie. In het duel met SVW heeft men niet de beschikking over de aanvallers Ramon van Soelen en Wesley van Maurik, die beide genieten van een vakantie. De pijlsnelle Marijn Bransen is met 9 doelpunten de clubtopscorer. Hij wordt gevolgd door Ramon en René van Soelen met beide 5 treffers.

SVW beleefde voor het inhaalweekend een zuur weekend. Zelf verloor het met minimale cijfers van een sterk Drechtstreek (1-2) maar zuurder werd het doordat concurrent Hardinxveld wist te winnen in Wijk en Aalburg (0-1). Daardoor moeten de streepjes wederom in de achtervolging. SVW heeft nog 5 wedstrijden om de 3 verliespunten ten opzichte van Hardinxveld goed te maken. Dat zal in het duel met het veilig Tricht kunnen gebeuren voor SVW, dat in het heen duel tegen de verhouding in verloor met 2-4. SVW kwam via Türsücü op een voorsprong maar Tricht draaide dat in de eerste helft nog om. Na de rust kwam SVW via Nabil Kadiwahabi terug tot 2-2 en was de ploeg die aanspraak maakte op de overwinning maar in de counter profiteerde Tricht optimaal door twee late treffers. Trainer Cees van Bavel beschikt weer over de van een schorsing terug komende Björn Trapman. Mergim Shala is wegens een blessure afwezig.

Op Sportpark Crayenstein wordt er om 14:30 uur afgetrapt. De wedstrijd is onder leiding van dhr Niels Felix uit Alblasserdam.

Voorbeschouwing TRICHT - SVW | Voetbal Vereniging Tricht

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.