Vitaminekantine!

In het dorp Tricht in de Betuwe, het land van Flipje, de parel van het fruitland, staat onze kantine. Fruit was daar echter nog niet te bekennen. Maar daar komt nu verandering in. Binnenkort gaan we in samenwerking met Cees Hakkert – Groente & Fruit op de gezonde toer, door fruit aan te bieden in de kantine.
Er komt een mandje fruit op de bar te staan, waar je een vitamineshot kunt scoren voor slechts €0,50, zodat je na die uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel, zaterdags weer topfit aan je voetbalwedstrijd kunt beginnen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de club.

Wij bedanken onze ‘huisgroente&fruitboer’ Cees Hakkert, voor de sponsoring van dit gezonde initiatief en hopen dat onze (jeugd)leden een beetje gezonder gaan snacken!

Pr-sponsorcommissie

Vitaminekantine! | Voetbal Vereniging Tricht

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.