Van Kessel & Hypotheken verwent geitjes nóg meer!

Fanzone

omhoog
73 users have voted.

Nadat de geitjes van Tricht JO9-1 al trainingspakken en tassen hadden gehad, was er nóg een weldoener in de gemeente Geldermalsen, die de geitjes wilde helpen. Saskia van Kessel had het droevige verhaal meegekregen van de geitjes en hun gebrek aan speelspulletjes en nam het heft in handen om alvast de verstrengende hitte van de warmste zomer ooit, die van 2017, voor te zijn. Onze geitjes hebben natuurlijk een veel te warm vachtje als ze in juni in Tricht een prachtig Internationaal toernooi moeten spelen tegen o.a. De Schaapschap, Schape’04, Ado Den Schaap, Schapenschijt’09 en Borussia Mönchenblaatbach.  Afgelopen zaterdag werden onze geitjes daarom verrast door Marius Van Gellicum, die namens Van Kessel & Hypotheken, prachtige witte shirts met korte mouwen kwam afgeven. De geitjes huppelden van plezier….en dan moest het nog pakjesavond worden ook!

De geitjes spelen nog 2 wedstrijdjes en dan gaan ze op stal en komen er pas weer uit als ze tussen Kerst en Oud en Nieuw een zaalvoetbaltoernooi spelen. Kunnen ze mooi hun nieuwe shirtjes aan!

Vadergeit

 

Over Van Kessel & Hypotheken:

Van Kessel & Hypotheken is een initiatief van de makelaarskantoren Van Kessel & Van Gellicum Makelaars - Taxateurs en Van Kessel Kroezen Makelaars- Taxateurs. Deze gevestigde kantoren willen de bestaande en nieuwe relaties ook op financiële gebied van dienst zijn. In de praktijk merken ze namelijk dat de financiële markt in een snel tempo veranderd en dat de bestaande partijen vast blijven houden aan hun oude en vaak trage patronen.

Kortom tijd voor een frisse blik op hypotheken! Van Kessel & Hypotheken is opgericht in 2016

Van Kessel & Hypotheken verwent geitjes nóg meer! | Voetbal Vereniging Tricht

Fout

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.