Update sportcomplex!

Fanzone

omhoog
36 users have voted.

De vaste bezoekers van Sportpark Crayenstein zullen het waarschijnlijk wel zijn opgevallen, dat vv Tricht haar sportpark langzaam maar zeker aan het verfraaien is. Nou kunnen de plannenmakers wel leuke plannetjes hebben, maar het moet ook wel uitgevoerd worden. 

Gelukkig hebben we weer twee ‘rasvrijwilligers’ gevonden in Mario en Stef van Gelderen, die een mooie houten schutting aan het plaatsen zijn achter de vuilcontainers, zodat die uit het zicht staan vanaf de weg. Dat Stef daarnaast ook nog heeft geregeld dat de kosten van de schutting voor rekening worden genomen van Raab Karcher uit Culemborg, is natuurlijk helemaal geweldig!

Mario, Stef en Raab Karcher – Culemborg, ontzettend bedankt namens de hele vereniging! 

Over Raab Karcher:
Raab Karcher Culemborg biedt u een keur aan tegels. In een prachtige toonzaal vindt u de laatste woontrends op het gebied van tegels. Of u nu op zoek bent naar een rustieke tegel of naar een eigentijdse, bij ons bent u aan het juiste adres. Kom dus snel langs bij ons in Culemborg en laat u adviseren door onze specialisten. Daarnaast heeft u bij Raab Karcher Culemborg keuze uit 150.000 bouwmaterialen. Van tegels tot isolatiemateriaal en van dakpannen tot een scala aan hout- en plaatmaterialen. Veel van deze bouwmaterialen hebben we op voorraad. U kunt er voor kiezen om de bouwproducten op de vestiging op te halen, maar we komen de bestelde bouwmaterialen ook graag afleveren op ieder gewenst adres. Ook voor duurzaam bouwen moet u bij Raab Karcher Culemborg zijn. Middels Greenworks kunnen we u adviseren met welke producten u het meest milieubewust kunt bouwen. Nog een tip is om gebruik te maken van ons huismerk NOVIPro, een steeds groter aantal producten dat op hetzelfde kwaliteitsniveau zit als vergelijkbare A-merken, maar dan een stuk voordeliger. Kom langs in Culemborg en laat u overtuigen. Raab Karcher is niet voor niets de hoeksteen van de bouw.

Bezoekadres:
Parallelweg West 9-11
4104 AX Culemborg
(0345) 478 440
(0345) 52 04 10
verkoop.culemborg@raabkarcher.nl