UPDATE: niet meer inschrijven voor Schalke on tour

Fanzone

omhoog
13 users have voted.

Inmiddels hebben verschillende ouders zich gemeld. Mijn vraag aan jullie is of het mogelijk is om het bedrag, en de datum waarop het overgemaakt is, aan mij door te geven. 

We kunnen dan bekijken of het slim is om een gezamelijke brief naar de nu nog onbekende curator te sturen. Eli van Mourik, de vader van Jesse, en ik gaan bekijken hoe we de 

brief gaan opstellen, en gaan deze voor verzending aan jullie voorleggen. De bedragen, en de datums, kunnen worden doorgegeven op: theref@online.nl

Mocht u zelf wat willen ondernemen, dan mag dat natuurlijk ook. Samen staan we misschien sterker !!!

 

 

Wil iedereen die zich wil inschrijven voor Schalke on tour in Tricht op 24 en 25 oktober 2019, dit tot nader order niet doen.

 

De ouders van degene die zich al wel hebben ingeschreven, hebben vandaag een schrijven gehad, met daarin het volgende:

 

 

 Beste deelnemer en ouder, 

Na dagen van onderhandeling en pogingen om met FC Schalke 04 tot een oplossing te komen. Moeten wij met enorme teleurstelling u berichten dat dit ons niet is gelukt. 

FC Schalke 04 heeft besloten om het project FC Schalke auf Tournee met onmiddelijke ingang te stoppen. Het project was niet rendabel genoeg en daardoor ontvang FC Schalke 04 te weinig en te laat inkomsten. 

Wij hebben hier alles aangedaan en aangegeven wat de consequenties van deze keuze zouden zijn. De teleurstelling van al deze kinderen en de financiële schade die het ook to gevolgd zou hebben. Ondanks deze onderhandelingen is dit niet tot een oplossing gekomen en wordt FC Schalke 04 auf Tournee met onmiddelijke ingang stopgezet. 

Doordat het project in eenmaal stopt zijn wij genoodzaakt om ons bedrijf te staken en een faillissement aan te vragen. Wij zijn namelijk niet in de mogelijkheid om alle deelnemers terug te betalen en de normale kosten van onze bedrijfsvoering te dragen.

Het spijt ons enorm u dit te moeten melden. Wij hebben ons altijd met ziel en zaligheid ingezet voor het project, misschien niet altijd goed en met onze gebreken, maar wel met alle goede bedoelingen en intenties. 

Voor vragen over uw deelname geld verwijzen wij u naar de curator. Die zal waarschijnlijk spoedig van zich laten horen. 

Als laatste willen wij graag nog eenmaal duidelijk maken dat dit niet een keuze van ons is gemaakt maar van FC Schalke 04. 

Wij wensen u het beste, 

Schalke Auf Tournee

 

 

 

 

 

Wij willen graag weten wie zich heeft ingeschreven, en met hoeveel personen. 

U mag uw bericht naar mijn mailadres sturen, en dan kan ik ze verzamelen. Mijn adres is: theref@online.nl