Unitas - Tricht 3 - 0 voor de EM cup

Unitas – Tricht  3 - 0

Tricht speelde dinsdagavond  30 jan. in en tegen Unitas uit Gorinchem om de EM cup. Unitas komt uit in de eerste klas 1B zondag waar ze op de eerste plaats staan met een ruime voorsprong op de nummer twee. De wedstrijd stond onder leiding van de heer J. Molenaar. Unitas had de hele wedstrijd wel een overwicht maar ondanks dat deed Tricht het heel behoorlijk. In de 31 minuut de 1- 0 voor Unitas en de 2 – 0 na 38 minuten. Tricht moest het van uitvallen hebben maar kon eigenlijk niet gevaarlijk worden voor het doel. Na rust kwam Pepijn Lambregts in het veld voor Kevin van den Bergh en Nicky Janssen voor Clenn Robbemondt. Tijdens de tweede helft nog twee wissels Bjorn Bambacht voor Leonardo Aquiar en Lucas van Elteren voor Swen van Maurik  Tricht weerde zich kranig en kreeg na 70 minuten via Marijn Bransen een aardige kans. In de laatste minuut werd het nog 3 – 0. Het was een aardige wedstrijd om naar te kijken en een verdienstelijk spel van Tricht tegen een goed spelend elftal van Unitas.

Unitas - Tricht 3 - 0 voor de EM cup | Voetbal Vereniging Tricht

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.