uitslagen doorgeven via de app ( JO7 t/m JO11 ) PER 1-2-2018

Per 1 februari 2018 moeten alle uitslagen via de wedstrijdzakenapp worden doorgegeven. Nu is dat voor JO7 t/m JO11 nog niet het geval geweest. Wil de leding van alle ploegen rekening houden met het volgende:

(1) alleen scheidsrechters die door de KNVB zijn aangesteld krijgen de wedstrijd automatisch te zien op de wedstrijdzakenapp.

(2) de clubscheidsrechter die gevraagd is door de leiding kan die app downloaden via www.voetbal.nl.

(3) de leiding geeft de gevraagde scheids door aan mij : 0615596698 of theref@online.nl ( wel voor vrijdagavond aub ).

(4) ik zet hem/haar via sportlink in het systeem. Daarna kan hij/zij de wedstrijd zien in de wedstrijdzakenapp.

(5) na de wedstrijd kan de scheids de uitslag en eventuele bijzonderheden invullen en verzenden.

(6) mocht het niet lukken, geef dan de uitslagen door in de bestuurskamer of op : 0615596698 of theref@online.nl

Voor vragen ben ik altijd bereikbaar op 0615596698 ( liever niet overdag i.v.m. de rijlessen )

Addy IJzerman