Trillend van de kou zoeken 8-kleine geitjes (JO9-1) barmhartige Samaritaan!

Fanzone

omhoog
86 users have voted.

Er heeft zich een groot verdriet voorgedaan bij onze jonge geitjes. Eerst raakten ze hun sterspeler al kwijt, maar nu is ook de grote boze wolf met hun trainingspakjes en voetbaltasjes er vandoor gegaan!
Nu ‘winter is coming’, staan de jonge geitjes trillend van de kou op hun schriele pootjes in de wei van de zijstrook naast het hoofdveld. Lekker warm worden onder de douche zit er ook niet in, want ze kunnen hun spulletjes niet meer meenemen, zonder hun knapzakjes! Het is echt hartverscheurend om die 7- en 8-jarige jochies zo verschrikkelijk te zien leiden toen hun spulletjes van ze werden weggenomen. Zoveel harteloosheid hadden ze nog niet meegemaakt in hun prille leventjes.
Voetballen zat er afgelopen week dus ook niet in, dus zijn ze maar gaan Voetgolfen in Enspijk!

 
Tricht JO-9 is het hoogst spelende jeugdteam van Tricht (hoofdklasse) en moeten aan het eind van het seizoen ook nog een aantreden op een groot internationaal toernooi; help deze jongens om goed voorbereid te geraken!

Mocht u nog nét vóór de horrorwinter van 2016 willen helpen, dan kunt u contact opnemen met onderstaande. Alvast bedankt!

 

Julian van Dijken

jvandijken.jvd@gmail.com

06-57569894

Trillend van de kou zoeken 8-kleine geitjes (JO9-1) barmhartige Samaritaan! | Voetbal Vereniging Tricht

Fout

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.