Tricht wint ruim met 4 - 1 bij IJFC.

IJFC-Tricht 1-4

TRICHT – Na het 2-2 gelijkspel tegen Focus’07 wist Tricht dinsdagavond in IJsselstein het tweede oefenduel van dit seizoen duidelijk te winnen. Tweedeklasser IJFC werd na een 0-2 ruststand overtuigend met 1-4 door Tricht verslagen.                                            Tricht speelde een goede wedstrijd en nam door topscorer Marijn Bransen met 0-1 de leiding. Sven van Maurik zorgde voor een 0-2 ruststand. Na de thee scoorde Tricht nog twee keer. Eerst werd het 0-3 door Arjan Hakkert en daarna 0-4 dankzij een doelpunt van Pepijn Lambregts. Pas in de allerlaatste minuut wist IJFC met 1-4 de eer te redden. Komende zaterdag 24 augustus speelt Tricht thuis tegen de nieuwe derdeklasser Vriendenschaar uit Culemborg de derde oefenmatch.