Tricht wint met 5-3 tegen LRC 2.

Tricht was vandaag vrij en oefende tegen het 2e elftal van LRC Leerdam. Deze speelt in de reserve hoofdklasse en staan daar op een 11e plaats. Om toch in het ritme te blijven was deze wedstrijd een nuttige !!! Marcel van Steenis begon met Tim van Dijken in de basis.( zijn broer zou later volgen, net zoals Tim Schook en Twan van Toorn ). In het begin gaf LRC niet thuis en liep Tricht al snel naar 4-0 uit. Ramon van Soelen scoorde uit een strafschop de 1-0, en niet veel later Tim van Dijken de 2-0. Ramon de 3-0 en Kevin van Burk de 4-0. Door alle wisselingen liep het niet erg meer bij Tricht in de tweede helft, en daar wist LRC van te profiteren. Ze kwamen terug tot 4-3 en het had gemakkelijk 4-4 kunnen staan. Marijn Bransen was te gebleseerd om de hele wedstrijd te spelen, en kwam 10 minuten voor tijd binnen de lijnen. Hij scoorde wel de 5-3 .

Volgende week de lastige uitwedstrijd bij Nivo Sparta en een week later thuis tegen SVW. Vandaag won Heukelum met 2-1 van Drechtstreek, speelde Papendrecht en Woudrichem met 3-3 gelijk, en Wilhelmina'26 won in blessuretijd met 3-2 van Brederodes. In een echte 6 punten wedstrijd nam SVW een 2-0 voorsprong tegen Hardinxveld. Die kwamen terug tot 2-2. SVW kwam weer op voorsprong, maar in blessuretijd werd het toch nog 3-3.