Tricht verslaat Heukelum met 4 - 1

Fanzone

omhoog
23 users have voted, including you.

Tricht-Heukelum 4-1

TRICHT – Tricht wist zaterdag thuis in de tweede klasse simpel met 4-1 van Heukelum te winnen. Bij rust had Tricht dankzij drie goals van topscorer Marijn Bransen en één treffer van Tim van Dijken al een mooie 4-0 voorsprong. Na de thee redde Adem Kahraman voor Heukelum de eer. Komende zaterdag sluit Tricht in Vianen de competitie tegen Brederodes af.

Voor Heukelum schoot spits Ferry Meijdam eerst voorlangs maar daarna sloeg Tricht toe. Marijn Bransen opende na zeventien minuten met 1-0 de score. Al drie minuten later maakte hij er met zijn tweede doelpunt ook 2-0 van. Bij een gevaarlijk schot van Ferry Meijdam voorkwam Trichts keeper Nicky Janssen goed een tegentreffer. Tricht was voor rust echter beter en Arjan Hakkert kopte na een half uur net over. Twee minuten nadien werd het alsnog 3-0 door Tim van Dijken die keurig een man passeerde en raak schot. Na een Heukelumse overtreding tegen Tim van Dijken gaf de goede arbiter Luc Baars uit Tilburg de thuisclub in de 39e minuut een penalty. Die strafschop werd met 4-0 benut door Marijn Bransen. Dat was zijn derde doelpunt van de middag en al zijn twintigste competitiegoal. Bijna had Bransen kort voor rust met een slim hakje nogmaals gescoord maar die vlieger ging net niet op.

Formaliteit

De tweede helft bleek slechts een formaliteit. Veel belangen stonden er voor beide teams immers niet meer op het spel en bij een 4-0 stand was de partij natuurlijk al lang beslist. Arbiter Baars kon met één gele kaart voor beide teams volstaan. Adem Kahraman redde twaalf minuten na de thee voor het al weken door invallers gehavende Heukelum met 4-1 de eer. Bij Tricht kwamen de routiniers Rob van Nifterik en later keeper Rian Drost nog als verse krachten in het veld. Drost verving tien minuten voor tijd doelman Nicky Janssen, die bij Tricht na twee seizoenen afscheid neemt en naar eersteklasser GRC14 vertrekt. De 4-1 stand onderging ook in de slotfase geen wijziging meer want de Trichtse schotpogingen van Tim van Dijken (vrije trap) en Marijn Bransen bleven zonder succes. Tricht bezit nu dertig punten en kan komende zaterdag in Vianen proberen de goede tweede competitiehelft ook nog met een overwinning af te ronden.

De spelers voor deze wedsrijd; Op doel Nicky Janssen ( 83 minuut Rian Drost ) veld spelers, Ruben Lambregts, Gerjan van Haarlem, Tim van Dijken, Arjan Hakkert( Rob van Nifterik) Marijn Bransen, Tim Schook, Twan van Toorn, Harm van Brenk, Pepijn Lambregts. Res. Bjorn Bambacht. Staf, Trainer Marcel van Steenis, 2e trainer Marco Hol, Leider Mario van Gelderen, Ass. scheidsrechter voor Tricht André Wahl.