Tricht verliest ook derde Bekerduel.

Delta Sports-Tricht 4-1

TRICHT – Tricht verloor zaterdag in Houten ook zijn derde bekerwedstrijd. Na een 2-0 ruststand bleek Delta Sports met 4-1 te sterk. Pepijn Lambregts maakte het Trichtse doelpunt. Komende zaterdag begint Tricht de competitie in de tweede klasse met een uitmatch in en tegen Papendrecht.

Na een kwartier kwam Tricht in Houten al met 1-0 achter. Nawid Hashemi mocht bij de tweede paal een voorzet ongehinderd binnentikken: 1-0. Vijf minuten later schoot Dominique Pellegrom een vrije trap vanaf achttien meter onhoudbaar in de bovenhoek: 2-0. Het jonge team van Tricht liet soms wel aardig veldspel zien maar bleek toch een te lichte tegenstander voor een steviger en sterker Delta Sports. Bij de gasten kregen Gerjan van Haarlem en Rick van Gameren een gele kaart van de Dordtse scheidsrechter Kadir Düzdüsen.

Al zes minuten na rust kwam Tricht tot 2-1 terug. Pepijn Lambregts gaf uit een mooie dieptepass keeper Mathijs Mocking goed het nakijken: 2-1. De gelijkmaker zat er voor Tricht echter niet in. Halfweg de tweede helft kwamen Tim Hakkert en Rick van Haarlem als eerste verse krachten bij de gasten binnen de lijnen. Al drie minuten later liep de thuisclub echter dankzij een schot van invaller Rodney van Klooster tot 3-1 uit. Harm van Brenk was bij Tricht een kwartier voor afloop de derde verse kracht. Na een foute terugspeelbal bij Tricht maakte een andere Houtense invaller, Casper Verboon, er in deze sportieve wedstrijd tien minuten voor tijd ook nog 4-1 van. Duidelijk is wel dat het jeugdige team van Tricht in de tweede klasse een erg zware competitie tegemoet gaat. Hopelijk volgt er aanstaande zaterdag in Papendrecht een aangename verrassing.

De spelers voor deze wedstrijd: Keeper Nicky Janssen. Verder, Rani Abouna, Luuk Monker, Ruben Lambregts, Gertjan van Haarlem (Tim Hakkert), Tim van Dijken, Arjan Hakkert(Rick van Haarlem). Tim Schook, Robin de Raadt, Pepijn Lambregts, Rick van Gameren( Harm van Brenk)  Staf: Trainer Marcel van Steenis., Ass,-trainer Marco Hol, Verzorger Roef van der Poel, Teammanager Mario van Gelderen.