Tricht verliest met 5-2 van sterke zondag 2e klasser ( in Valkenburg )

Tricht heeft vandaag, in Valkenburg, met 5-2 van zondag 2e klasser RSV Antibarbari verloren. Op trainingskamp in Limburg was het op het laatste moment toch nog gelukt om een oefenwedstrijd te spelen. Beide ploegen werden gastvrij ontvangen bij de vv Walram ( ongeveer een km van het hotel vandaan ! ). Tricht kwam wel op voorsprong. Een gegeven strafschop werd door Robin de Raadt binnengeschoten. Echter nam de Rotterdamse studentenvereniging een 3-1 voorsprong in de eerste helft. In de tweede helft werd het eerst nog 4-1, voordat de teruggekeerde Ramon van Soelen de 4-2 scoorde ( broer Rene scoorde in het verre Spanje ook namens de familie van Soelen ! ) , de Rotterdamers bepaalde de eindstand op 5-2. Volgens de trainers een nuttige wedstrijd voor beide ploegen.