Tricht verliest met 3-2 van Haaften ( 6 maart )

Gisteravond speelde Tricht een oefenwedstrijd tegen 3e klasser Haaften. Dat Haaften niet zomaar een ploegje is, dat weten we al langer. Ze staan op dit moment op een zeer keurige 4e plaats, maar wel op gepaste afstand van de top 3. Zaterdag mogen zij tegen Altena proberen het gat te verkleinen. Wij zelf staan voor een lastige uitwedstrijd tegen Wilhelmina'26. Om in het ritme te blijven speelde we gisteren deze wedstrijd. In de eerste helft ging het lange tijd gelijk op. Leonardo gebruikte knap zijn " lichaam " en schoot beheerst binnnen, 1-0. Een communicatiefout achterin betekende de 1-1. Vlak voor de rust tikte Ramon van Soelen de hoekschop binnen 2-1. Tricht kwam niet goed uit de pauze, en stond binnen 10 minuten met 3-2 achter. We kregen nog wel een paar kansen ( Schot van Ramon en kopbal van Gerjan van Haarlem ), maar het bleef 2-3. Zaterdag maar beter !!!