Tricht verliest in Heukelum.

Fanzone

omhoog
28 users have voted.

Heukelum-Tricht 3-2

TRICHT – Tricht verloor zaterdag in Heukelum ook zijn derde competitiematch in de tweede klasse. Na een 2-0 ruststand en een 3-0 achterstand kwam Tricht in de slotfase door goals van Pepijn Lambregts en Rick van Gameren nog tot 3-2 terug maar het was net niet genoeg voor het eerste winstpunt.

Voor rust kreeg Heukelum veel meer kansen dan Tricht, dat met Marijn Bransen als enige spits startte en offensief zo weinig kon afdwingen. Uit een voorzet van Tim Schwebke gaf Benjamin Meijdam de thuisclub na 17 minuten met 1-0 de leiding. Vier minuten later kreeg Heukelum na een overtreding van Rani Abouna tegen Tim Schwebke een penalty, die door aanvoerder Sil van Putten werd benut: 2-0. Tricht had het lastig en mocht blij zijn dat het tot de pauze bij 2-0 bleef.

Twee verse krachten

Direct na rust kwamen Tim van Dijken en Luuk Monker bij Tricht als verse krachten in het veld. Tricht speelde toen beter dan voor rust. Wel moest de uitblinkende keeper Nicky Janssen voor de bezoekers nog enige puike reddingen verrichten. Trichtse pogingen van Marijn Bransen en Gerjan van Haarlem leverden vooralsnog niks op. Een half uur na rust tikte Adem Kahraman voor Heukelum simpel zelfs 3-0 binnen. Uit een hoekschop van Arjan Hakkert zorgde Pepijn Lambregts uit een scrimmage echter al snel nadien voor Trichts eerste tegengoal: 3-1. Na weer een redding van doelman Janssen bij een corner verzuimde Ferry Meijdam de Heukelumse zege helemaal veilig te stellen. Daardoor kon Tricht in de slotfase het toch nog spannend maken. Een omhaal van Marijn Bransen belandde via keeper Kevin den Adel tegen de paal. Drie minuten voor tijd scoorde Tricht toch nog doordat Rick van Gameren de bal na een vrije trap van Arjan Hakkert inkopte: 3-2. Aan een onverwachts gelijkspel kwam Tricht echter net niet meer toe. De matig leidende arbiter Matthijs Klerks uit Waalwijk was in het stevige maar faire duel wel erg gul met de kaarten want beide teams kregen er liefst vier. De thuismatch komende zaterdag tegen Brederodes wordt nu voor Tricht erg belangrijk om de benarde positie te verbeteren, want de Vianense gasten staan met één punt net boven Tricht en Zwaluwe die als enige twee ploegen nog puntloos zijn.  

De spelers voor deze wedstrijd: Keeper Nicky Janssen, Verder, Ruben Lambregts, Pepijn Lambrechts, Rick van Gameren, Arjan Hakkert, Marijn Bransen, Tim Schook(Luuk Monker) Gerjan van Haarlem, Rani Abouna, Tim Hakkert(Tim van Dijken) Robin de Raadt, Reserves, Rick van Haarlem.

Scheidsrechter, Matthijs Klerks, Staf Tricht, Trainer Marcel van Steenis., 2de trainer Marco Hol, Verzorger Roef van der Poel, Leider Mario van Gelderen. Ass. Scheidsrechter voor Tricht André Wahl.