Tricht verlies weer

Fanzone

omhoog
165 users have voted, including you.

Tricht-GRC’14  2-3

TRICHT – Tricht presteert na de winterpauze slecht. Met een door blessures flink gehavend team werd zaterdag thuis tegen GRC’14 uit Giessen/Rijswijk met 2-3 al weer verloren. Tricht moet nu in de tweede klasse danig oppassen om niet in gevaar te gaan komen en dient Paaszaterdag thuis tegen hekkensluiter GVV’63 beslist eindelijk weer eens te winnen. Sinds afgelopen december toen de uitmatch tegen GRC’14 zo overtuigend werd gewonnen heeft Tricht geen enkele zege meer behaald.

Goed begin.

Het begin voor Tricht zaterdag zo goed want al in de vierde minuut opende Aiman Seqqal de score: 1-0. Hij benutte de rebound nadat keeper Dennis Mijdam een schot van Robin de Raadt slechts deels kon keren. De vreugde duurde echter slechts kort want al in de elfde minuut werd het 1-1. Leroy Peelen hield Michael van den Oever vast en Ayhan Uslu benutte de penalty die de Tielse arbiter Willem van Bleek terecht toekende. Een schot van René van Soelen kwam op de vuisten van de Brabantse keeper en in de rebound kopte Arjan Hakkert naast. Aan de overzijde moest Trichts doelman Rian Drost redden toen Michael van den Oever gevaarlijk werd. Een solo van Aiman Seqqal strandde op de keeper. GRC’14 werd echter beter en nam in de 33e minuut met 1-2 de leiding. Henri Versteeg schoot de bal in en de attente scheidsrechter constateerde dat keeper Rian Drost de bal pas achter de doellijn keerde.

De tweede helft begon met een Trichtse solo van Seqqal en een Brabants geblokt schot van Sven den Haan. Tricht werd met Gerjan van Haarlem na rust als verse kracht wel sterker doch een vrije trap van Sven van Maurik ging in de muur en Arjan Hakkert kopte uit een corner van Wesley van Maurik naast. Een Brabantse knal van Ricky Vroon belandde op de vuisten van keeper Rian Drost.

Gelijkmaker

Nadat een schot van René van Soelen en een kopbal van Arjan Hakkert nog geen succes hadden gehad, werd het aandringen van Tricht in de 74e minuut toch met de 2-2 gelijkmaker beloond. Na inleidend werk van Arjan Hakkert en René van Soelen redde keeper Mijdam nog doch Wesley van Maurik tikte in de rebound alsnog die 2-2 binnen. Even later trof Leroy Peelen uit een vrije trap de paal. In plaats van een 3-2 voorsprong kwam Tricht tien minuten voor tijd toch met 2-3 juist weer achter. Na slecht wegwerken in de defensie schoot Michael van den Oever de bal in de bovenhoek: 2-3. Die klap kwam Tricht ook met Prebibo Okunwie als verse spits niet meer te boven. Keeper Rian Drost moest zelfs een ver schot van Ricky Vroon nog redden. Ondanks volop kansen verloor Tricht dus met 2-3 en is het nu hoog tijd voor een snel herstel.

Tricht; Doel Rian Drost, Achter; Sven van Maurik, Leroy Peelen en Mark van Zijl( Prebibo Okunwie) Sven van Maurik en Matti de Gram. Midden: René van Soelen, Robin de Raadt en Arjan Hakkert. Voor; Wesley van Maurik, Rens Vermeltfoort( Gerjan van Haarlem) en Aimen Seqqal. Res. Keeper Clenn Robbemondt. Ruben Makking en Rik van Haarlem. Staf, Trainer Jan van Setten, 2de trainer Herman Hol. Verzorger Roef van de Poel. Materiaalman Marco Stam. Scheidsrechter, G.W van Bleek uit Tiel Ass. Scheidsrechter voor Tricht Walter van Toorn.