Tricht verlies verdiend in Heukelum.

Heukelum - Tricht 3 - 1

Tricht leed zaterdag in de tweede klasse in Heukelum een verdiende 3-1 nederlaag. Na een 1-0 achterstand maakte Marijn Bransen na rust nog gelijk maar in de slotfase greep Heukelum via twee goals met 3-1 de eerste thuiswinst na al drie uitzeges. Thuis tegen Wilhelmina’26 uit Wijk en Aalburg zal Tricht zich nu dringend moeten gaan herstellen.

Heukelum speelde voor rust feller en scherper dan Tricht, al waren de gasten via een vrije trap van Ramon van Soelen wel het eerst gevaarlijk. Daarna waren de kansen voor de betere thuisclub maar Ferry Meijdam schoot naast en een vrije trap van Sil van Putten ging over. Bij een kans voor Sil van Putten redde de uitblinkende Trichtse keeper Nicky Janssen. Al vroeg moest Leroy Peelen bij de bezoekers geblesseerd door Kevin van Burk worden vervangen. Heukelum bleef slordig in de afwerking zodat Tricht nog in de doelmond een achterstand kon voorkomen. Bij een Trichtse vrije trap van Sven van Maurik kwam Arjan Hakkert net iets tekort om af te ronden. Ramon van Soelen schoot nog eens naast. Heukelum bleef via de broers Meijdam en vooral via een kopbal van Benjamin Meijdam echter gevaarlijker. Kort voor rust leverde dat de thuisclub een verdiende 1-0 voorsprong op. Ferry Meijdam schoot diagonaal die 1-0 binnen. Na rust kopte Marek Verweij voor Heukelum over doch nadien herstelde Tricht zich aardig. Bij een voorzet van Arjan Hakkert claimde Tricht wegens hands vergeefs een penalty. Een vrije trap van Sven van Maurik ging via keeper Yoerik van ’t Pad over het doel heen.

Gelijkmaker

In de 63e minuut scoorde Tricht na een gruwelijk misverstand in de Heukelumse defensie tussen Sil van Putten en zijn keeper Yoerik van ’t Pad wel de 1-1 gelijkmaker. De verder door Rico de Ridder nauw bewaakte Marijn Bransen profiteerde er goed van en zorgde zo voor die 1-1. Met Rick van Gameren als vervanger in de defensie voor Rani Abouna probeerde Tricht die 1-1 score minimaal te handhaven. Dat lukte echter moeizaam want Heukelum drong weer aan. Keeper Nicky Janssen voorkwam knap dat Sil van Putten (vrije trap) scoorde en ook bij een doorbraak van twee man van de thuisclub redde de Trichtse doelman goed. Tien minuten voor tijd werd hij uit een mooie verre vrije trap van Sil van Putten via de binnenkant van de paal toch gepasseerd: 2-1. De derde Trichtse invaller Leonardo Aguiar had voor de gasten nog een punt kunnen redden maar keeper Yoerik van ’t Pad redde in een knappe reflex op het schot van dichtbij. Vlak voor tijd stelde Heukelum met 3-1 de zege veilig. Ferry Meijdam mocht alleen op doel af en scoorde koel: 3-1. Bij Tricht bleven zaterdag te veel spelers onder de maat. Arbiter Quinten uit Oirschot had een gele kaart voor Heukelum-aanvaller Benjamin Meijdam en voor liefst vijf Tricht-spelers Sven van Maurik, Kevin van den Bergh, Marijn Bransen, Wesley van Maurik en Arjan Hakkert bij de wat zwaar gestrafte bezoekers.

Spelers Keeper Nicky Jansen, Sven van Maurik, Leroy Peelen(Kevin van Burk) Kevin van den Bergh, Arjan Hakkert,Ramon van Soelen, (Leonardo Aquiar)Wesley van Maurik,Rene van Soelen, Marijn Bransen, Rani Abouna(Rick van Gameren)Ruben Lambregts, Res. Keeper Glenn Robbemondt.

Staf. Trainer Marcel van Steenis, Keepers trainer Ben van Baaren, 2de trainer Marco Hol, Leider Mario Van Gelderen, verzorger Roef van der Poel.

Scheidsrechter dhr J./J.L.W. Quinten. Ass. Scheidsrechter voor Tricht André Wahl.