Tricht verlies ook derde Bekerduel.

Fanzone

omhoog
86 users have voted.

 

Renswoude-Tricht 2-1

TRICHT – Tricht verloor zaterdag in Renswoude met 2-1 ook zijn derde bekerduel. In een zwak gespeelde eerste helft stond Tricht verdiend al vroeg met 2-0 achter. Na de pauze speelde Tricht duidelijk beter maar het bleef bij één doelpunt van Wesley van Mourik, zodat een verdiend gelijkspel uitbleef en met 2-1 weer een nederlaag werd geleden. Komende zaterdag zal het in Hardinxveld bij de competitiestart in de tweede klasse beter moeten gaan.

Al na drie minuten kwam Tricht in Renswoude met 1-0 achter. Henk van Essen strafte een fout van Trichts keeper Glenn Robbemondt af: 1-0. Na balverlies van Arjan Hakkert moest Tricht al na 17 minuten een tweede tegengoal incasseren want de snelle Jorino Kleijn benutte die mogelijkheid meteen: 2-0. Tricht speelde voor rust niet zo best en kreeg slechts één kans. Marijn Bransen mocht alleen op doel af maar keeper Jacco van Ginkel redde de situatie.

Na rust speelde Tricht veel beter. Een schot van Marijn Bransen na een dieptepass werd nog geblokt en bij een mooie kans van Marijn Hak alleen voor doel redde Renswoude-goalie Jacco van Ginkel opnieuw. In de 62e minuut kwam Tricht verdiend toch tot 2-1 terug. Marijn Bransen trok de bal vanaf de achterlijn goed terug en Wesley van Maurik nam de bal fraai ineens op zijn schoen; hard vloog de bal in de verste hoek: 2-1. Met Prebibo Okunwie, Ramon van Soelen en Thomas van Vark als verse krachten streed Tricht daarna verwoed voor meer en minstens een gelijkspel. Kansen daarop kwamen er ook wel degelijk maar een poging van Ramon van Soelen werd geblokt en schoten van Robin de Raadt en Prebibo Okunwie werden door de doelman van Renswoude tot corner getikt. Zo bleef het 2-1 tot het slotsignaal van de goede arbiter Aafouallah uit Eindhoven en kreeg Tricht na een zwakke eerste helft en een goed herstel na de pauze net niet het gelijkspel dat de ploeg verdiende. Niettemin valt er voor de equipe van trainer Marcel van Steenis na de matige prestaties in de voorbereidingsperiode nog heel wat te verbeteren om straks succesvol  in de competitie in de tweede klasse te kunnen zijn.