Tricht verlies bij Periodekampioen.

Fanzone

omhoog
37 users have voted.

Pelikaan - Tricht 2 - 0

TRICHT – Tricht leed zaterdag in Zwijndrecht in de tweede klasse tegen koploper Pelikaan een eervolle 2-0 nederlaag. Pelikaan behaalde zo ook door het falen van de concurrentie de eerste periodetitel.

Op het kunstgras in Zwijndrecht weerde Tricht zich goed. In een gelijkopgaande eerste helft waren er voor beide teams weinig kansen. Voor Tricht mikte Marijn Bransen te hoog en zag Ruben Lambregts hoe zijn schot in twee pogingen door keeper Jeroen de Veij werd gekeerd. Pas na ruim een half uur werd Pelikaan na een corner voor het eerst gevaarlijk, maar Trichts keeper Nicky Janssen tikte de kopbal van Bart van Muijen knap tot corner. Twee minuten voor rust nam Pelikaan wat fortuinlijk toch een kostbare 1-0 voorsprong. Tegen de zon in greep doelman Nicky Janssen mis bij een bal die het 16 meter gebied in stuitte en Nick de Veij, de tweelingbroer van de Pelikaan-goalie, profiteerde daar dankbaar van: 1-0.

Ook na de thee had Tricht moeite om de zeer solide defensie van Pelikaan in problemen te brengen. Marijn Bransen stuitte op doelman De Veij. In de 62e minuut liep Pelikaan tot 2-0 uit omdat een hoekschop van Jordy van Buren rechtstreeks in het Trichtse doel verdween. Met Lukas van Elteren, Harm van Brenk en later nog Tim Wijgers als verse krachten probeerde Tricht nog het tij te keren maar dat lukte niet. Ook een vrije trap van Marijn Bransen na een overtreding tegen Tim van Dijken bracht de bezoekers geen succes. Dus bleef het 2-0 en werd Pelikaan alleen koploper en tevens de eerste periodekampioen. Scheidsrechter Ronald de Fijter uit het Brabantse Rijswijk blies een goede partij en had in dit sportieve duel geen kaarten nodig. Komende zaterdag speelt Tricht thuis tegen Woudrichem weer een wedstrijd tegen een ploeg uit de kopgroep van de tweede klasse. Zelf staat Tricht door twee zeges en zes nederlagen nu met zes punten op de elfde plaats.

De spelers van deze week: Het team; Keeper Nicky Jassen spelers Rani Abouna, Luuk Monker, Ruben Lambrechts, Arjan Hakkert, Robin de Raadt( Harm van Brenk) Marijn Bransen( Tim Wijgers) Tim Schook, Rick van Gameren(Lukas van Elteren )Pepijn Lambregts( Tim Wijgers)Tim van Dijken.

De scheidsrechter was Ronald de Fijter uit Rijswijk. Staf: Trainer Marcel van Steenis, Ass. Trainer Marco Hol, Verzorger Roef van der Poel, Leider Mario van Gelderen,  Ass,. Scheidsrechter voor Tricht André Wahl.