Tricht veilig na 3 - 1 winst op SVW.

Tricht veilig na 3-1 winst op SVW

TRICHT – Tricht heeft zaterdag de plaats in de tweede klasse definitief veilig gesteld. Na een 0-1 achterstand bij de rust werd thuis met 3-1 van hekkensluiter SVW gewonnen. Rick van Gameren, René van Soelen en Rani Abouna maakten in de tweede helft de Trichtse goals. Komende zaterdag speelt Tricht in Vianen tegen Brederodes, dat net als Tricht aardig goed presteert in de derde periode.

Al snel moest de Gorkumse verdediger Björn Trapman voorkomen dat Marijn Bransen met een schot de score voor Tricht vroeg zou openen. Na een overtreding tegen Bransen kreeg Tricht al na vijf minuten een penalty maar de snoeiharde strafschop van Sven van Maurik werd door SVW-keeper Onur Inan knap gekeerd. Inan kreeg de bal wel zo hard tegen zijn strottenhoofd dat hij na zijn redding minutenlang verzorgd moest worden. Na dit oponthoud raakte Tricht van slag en een Gorkumse vrije trap van Hicham Farhou ging maar net over het doel. Wegens een blessure moest Ruben Lambregts bij de thuisclub al na twintig minuten door Rick van Gameren worden vervangen. Bij een kopbal van die Trichtse invaller en een hakje van Leonardo Aguiar had Tricht geen succes. Na 33 minuten kwam Tricht zelfs met 0-1 achter. Hicham Farhou schoot de bal toen uit een pass van Fitim Meha fraai in de verste hoek: 0-1. Bij een vrije trap van Kenny Lagendijk stond de lat zelfs een tweede doelpunt van SVW in de weg. Meer dan een inzet van Mitchel van der Plaat die op de Gorkumse doellijn werd gered, stelde Tricht er voor rust niet meer tegenover.

Herstel

Het herstel van Tricht na de rust was evenwel sterk. Uit een vrije trap van Arjan Hakkert kopte Rick van Gameren al in de 51e minuut fraai de 1-1 gelijkmaker binnen. Twee minuten later was het ook al 2-1. Na een vlotte combinatie met Marijn Bransen schoot de straks naar WNC vertrekkende aanvoerder René van Soelen goed raak: 2-1. Met de jonge Lucas van Elteren bracht Tricht een tweede verse kracht binnen de lijnen. SVW gaf zich nog niet gewonnen maar uit een vrije trap van Lagendijk mikte Farhou te hoog. Voor de thuisclub kopten Leonardo Aguiar en Marijn Bransen na voorbereiding van Arjan Hakkert en René van Soelen net naast. Een kwartier voor tijd viel met 3-1 wel de beslissing. Rani Abouna werd in de diepte gelanceerd, kapte zich mooi vrij en schoot de bal langs de keeper in het doel: 3-1. Na nog een aardig SVW-schot van Kenny Lagendijk kwam de jonge Tim van Dijken bij Tricht nog als derde wisselspeler in actie. Scheidsrechter Niels Felix uit Alblasserdam deelde zaterdag in totaal liefst negen gele kaarten uit: drie aan Tricht en zes aan SVW.

Opstelling en spelers: Keeper Nicky Janssen, veldspelers, Sven van Maurik(Lukas van Elteren),Rani Abouna, Kevin van de Bergh,  Mitchel van der Plaat, Gerjan van Haarlem, Arjan Hakkert, René van Soelen(Tim van Dijken), Marijn Bransen, Leonardo Aquiar, Ruben Lambregts(Rick van Gameren) Reservekeeper Patrick van der Koppel.

Staf; Staf: Trainer Marcel van Steenis en Marco Hol. Keepers trainer Ben van Baaren. Leider Mario van Gelderen Verzorger Roef van der Poel. Begeleiding, voor Tricht assistent scheidsrechter André Wahl, Scheidsrechter, C.P. Felix uit Alblasserdam.

Tricht veilig na 3 - 1 winst op SVW. | Voetbal Vereniging Tricht

Waarschuwingsbericht

The htaccess seems to be altered.
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.