Tricht uitgeschakeld na 2 - 3 verlies tegen vriendenschaar.

Fanzone

omhoog
64 users have voted.

 

Tricht-Vriendenschaar 2-3

 

TRICHT – Tricht werd zaterdag thuis door Vriendenschaar uit Culemborg uitgeschakeld voor de beker. In een aantrekkelijk duel leed Tricht na een 1-0 voorsprong een 2-3 nederlaag. Alle goals vielen na rust. Komend weekend begint Tricht thuis tegen Almkerk aan de competitie.

 

In een gelijkopgaande eerste helft kreeg Tricht de eerste mogelijkheden, maar Arjan Hakkert kopte net naast en een kopbal van René van Soelen werd door keeper Mark van Ingen gestopt. Voor de gasten met de 40 jarige Roscoe Jozefzoon als ervaren libero was Adil Ahabbad tweemaal gevaarlijk maar ook Trichts keeper Nicky Janssen hield zijn doel schoon. Nadien werden de kansen schaars en bleef het 0-0 tot de rust.

 

Doelpunten

In de tweede helft kwamen de doelpunten al snel wel. Vijf minuten na de thee kopte René van Soelen uit een corner van Rein Bastiaanse mooi 1-0 binnen. Kort na een goede redding van keeper Nicky Janssen kwam Vriendenschaar in de 57e minuut toch tot 1-1 langszij. Na een schot van Ahabbad benutte Joran Misbeek de rebound: 1-1. Zes minuten later werkte Trichts verdediger Rani Abouna de bal van zijn borst onvoldoende weg naar Sven van Maurik en Mike van Kraaij benutte dat om tegen zijn oude club 1-2 te scoren. Vriendenschaar was toen beter en na een corner kopte invaller Abid el Idrissi in de 77e minuut de gasten naar 1-3. Tricht versaagde echter allerminst en was via de invallers Marijn Bransen en Prebibo Okunwie dichtbij een treffer. Okunwie schoot evenwel te gehaast voorlangs en Bransen zag keeper Van Ingen in de verste hoek redden. Bij een inzet van Kevin van Burk kopte verdediger Ridvan Tunc de bal van de Culemborgse doellijn weg. In de 88e minuut kwam Tricht verdiend toch nog tot 2-3 terug door een prachtig doelpunt van Arjan Hakkert. Uit een corner van Leroy Peelen nam Arjan Hakkert de bal ineens op zijn schoen en de bal verdween fraai in de verste bovenhoek: 2-3. Aan een gelijkspel kwam Tricht echter niet meer toe. Vriendenschaar bekert daardoor samen met eersteklasser SVL uit Langbroek verder. De goed leidende scheidsrechter Dorrestijn uit Loenen aan de Vecht gaf de gele kaart aan Tricht-verdediger Ruben Lambregts en aan vier spelers van Vriendenschaar: Dirk Jan in den Eng, Lionel van Oorschot, Mike van Kraaij en Ridvan Tunc.

 

Spelers Tricht; Keeper Nicky Jansen verder Sven van Maurik( Marijn Bransen) Leroy Peelen, Kevin van den Bergh, Arjan Hakkert, Wesley van Maurik, René van Soelen, Rein Bastiaanse, Leo Aquiar( Prebibo Okunwie), Rani Abouna( Kevin van Burk) Ruben Lambregts,    

 

Trainer Marcel van Steenis, 2de trainer Marco Hol, Verzorger Roef van der Poel, Leider Mario Van Gelderen.

Scheidsrechter G.C. Dorrestijn  Ass. Scheidsrechter voor Tricht André Wahl.