Tricht thuis na rust in zeven minuten op 0 - 3

Fanzone

omhoog
66 users have voted, including you.

 Tricht-GDC 0-3

 

TRICHT – Voor de derde keer op rij leed Tricht zaterdag in de tweede klasse een duidelijke nederlaag. Thuis tegen ex-eersteklasser GDC was het na een gelijkopgaande maar vrij saaie eerste helft nog 0-0 maar na de rust kreeg Tricht tussen de 62e en 69e minuut kort achtereen liefst drie tegengoals te slikken: 0-3. Snel herstel zal erg lastig zijn want komende zaterdag wacht een bezoek in Aalst aan het nog ongeslagen Roda Boys, één van de twee koplopers.

 

Tegen GDC moest Tricht het vanwege blessures zonder Marijn Hak en Tim Hakkert doen. Het duel begon levendig met een GDC-schot van Laurens Fieten naast en een Brabantse redding op de doellijn na een inzet van René van Soelen. Na tien minuten kopte Laurens Fieten voor de gasten net naast. Verder was de eerste helft niet opwindend met veel inzet van beide teams maar weinig grote kansen. René van Soelen schoot en kopte net niet zuiver genoeg en Ramon van Soelen stuitte op GDC-keeper William Versteeg. Na een half uur gleed René van Soelen net uit toen hij een voorzet van Arjan Hakkert had moeten afronden. De laatste mogelijkheid was kort voor rust voor GDC maar Ronald Zondag herstelde zijn fout en kon het schot van Menno Schouten nog blokkeren. Na de thee was Floris Monfoort bij Tricht vervangen door Rein Bastiaanse maar GDC nam wel het initiatief. Bij de enige Trichtse kans redde keeper Versteeg goed bij een schot van Prebibo Okunwie. GDC was echter dreigender en Trichts keeper Glenn Robbemondt bofte bij zijn fout dat Laurens Fieten nog naast kopte

 

Drie goals

Vanaf de 62e minuut besliste GDC ineens met drie goals in zeven minuten de partij. Invaller Pascal de Vries opende met 0-1 de score; keeper Robbemondt raakte de bal nog wel maar het werd toch een doelpunt. Drie minuten later had Pascal de Vries weer succes. Hij stond na een voorzet van Menno Schouten helemaal vrij en maakte met 0-2 zijn tweede treffer. Vier minuten daarna tikte Justin Youell de 0-3 binnen toen keeper Robbemondt te laat uitliep. René van Soelen kwam bij een voorzet van Prebibo Okunwie net iets te kort om een tegengoal te kunnen intikken. Met Rick van Haarlem en Marijn Bransen als verse krachten streed Tricht vergeefs voor een beter resultaat. Zelfs de eer was Tricht niet gegund want keeper Versteeg pakte in de slotminuut een schot van invaller Rick van Haarlem. De goede arbiter M.P. van Dijk uit Etten Leur behoefde alleen Tricht-speler Kevin van Burk een gele kaart te geven. Na nu al drie ruime nederlagen achtereen heeft Tricht nog wel steeds vier clubs onder zich op de ranglijst maar de degradatiezone komt steeds meer nabij. De vele tegengoals en de ook geringe productie voorin beginnen toch wel zorgwekkend te worden.

 

 Opsteling spelers en begeleiding.

Doel: Glenn Robbemondt, Spelers Ruben Lambregts, Kevin dan de Bergh, Kevin van Burk, Floris Monfoort( Rein Bastiaanse) Arjan Hakkert, René van Soelen, Wesley van Maurik, Ramon van Soelen(Rik van Haarlem) Prebibo Okunwie, Ronald Zondag(Marijn Bransen). Wissel Tim Hakkert en Dante de Jong.

Staf; Trainers Marcel van Steenis en Wilco van der Plaat, Verzorger Riene Roos. Leider Mario van Gelderen.

Scheidsrechter M.P van Dijk uit Etten Leur en assistent scheidsrechter voor Tricht André Wahl.