Tricht stelt teleur met 1 - 3 verlies

Fanzone

omhoog
92 users have voted, including you.

 

 

Tricht-CDW 1-3

 

TRICHT – Tricht stelde zaterdag in de tweede klasse na de goede competitiestart teleur door thuis met 1-3 van debutant CDW uit Wijk bij Duurstede te verliezen. Tricht bleef ditmaal duidelijk onder de maat en raakte door een goal van Tim Hakkert in eigen doel al vroeg met 0-1 achter. Halfweg na rust kwam Tricht meteen na de 0-2 uit een penalty van Wesley van Maurik nog tot 1-2 terug maar in de slotfase werd het verdiend 1-3 voor CDW, dat via counters Tricht voor onoverkomelijke problemen stelde. Komende zaterdag zal Tricht thuis tegen Brederodes, een andere pas gepromoveerde ploeg, beslist veel beter moeten voetballen.

 

Vroeg achter

Na tien minuten wilde Trichts verdediger Tim Hakkert een voorzet blokkeren maar hoog viel de bal via de lat achter de verraste keeper Glenn Robbemondt in doel: 0-1. CDW kon nadien op de counter loeren en Tricht had daar geen goed antwoord op. Halfweg de eerste helft kwam René van Soelen na voorbereidend werk van Wesley van Maurik en Ruben Lambregts tweemaal dichtbij de gelijkmaker maar beide keren redde CDW op de doellijn. Na een half uur moest Trichts keeper Glenn Robbemondt overigens gestrekt naar de hoek om een vrije trap van Benjamin Polman te keren. Tricht speelde te slordig en Wesley van Maurik en Prebibo Okunwie lieten de mogelijkheden om keeper Ibrahim el Salih te passeren onbenut. Na de thee was Ronald Zondag, die bij Tricht de aan zijn enkel geblesseerde Rein Bastiaanse verving, gewisseld voor Ramon van Soelen. Veel gevaar leverde het aandringen van Tricht overigens ook in de tweede helft niet op. Uit een corner van René van Soelen kopte Ramon van Soelen over. Ook een vrije trap van Wesley van Maurik was niet zuiver genoeg. Aan de overzijde had keeper Robbemondt moeite om een boogbal op de paal met zijn borst uit het Trichtse doel te houden. Bij een schot van Rosh Rigter moest Glenn Robbemondt weer gestrekt naar de hoek. In de 67e minuut werd het toch 0-2. Tricht liet zo maar toe dat Rosh Rigter met een enorme rush op rechts de achterlijn haalde en uit diens voorzet rondde Ingmar de Wit de CDW-aanval goed af: 0-2.

 

Penalty

Na een overtreding tegen Prebibo Okunwie kreeg Tricht reeds twee minuten na de 0-2 nogal gemakkelijk een strafschop van arbiter David Piket uit Dordrecht. Uit die penalty maakte Wesley van Maurik er 1-2 van. Dat gaf weer hoop. Met ook Kevin van Burk en Marijn Bransen nog als verse krachten wist een vaak te gehaast spelend Tricht ook in de slotfase echter niet meer langszij te komen. Integendeel, vijf minuten voor tijd zorgde Tim van Ravenhorst voor de verdiende 1-3 eindstand in dit voor Tricht teleurstellende duel waarin arbiter Piket aan CDW twee en aan Tricht drie gele kaarten gaf.

 

Opsteling spelers en begeleiding.

Doel: Glenn Robbemondt, Spelers Ruben Lambregts,(Martijn Bransen) Tim Hakkert, Rico de Ridder (Kevin van Burk) Tim Wijgers, Ronald Zondag( Ramon van Soelen) Arjan Hakkert, René van Soelen, Prebibo Okunwie, Wesley van Maurik, Marijn Hak. Wissels: Rick van Gameren, en keeper Dante de Jong.

 

Staf; Trainer Marcel van Steenis en Wilco van der Plaat, Verzorger Roef van der Poel. Leider Mario van Gelderen.

Scheidsrechter D. Piket, assistent scheidsrechter Tricht André Wahl.