Tricht sluit seizoen af met 1 1 bij Brederodes -

Tricht besluit met 1-1 gelijkspel bij Brederodes.

Brederodes-Tricht 1-1

TRICHT – Tricht besloot zaterdag in Vianen de competitie in de tweede klasse met een 1-1 gelijkspel. Topscorer Marijn Bransen gaf een door invallers nogal gehavend Tricht voor de rust de leiding maar in de slotfase maakte René de Blok voor Brederodes met 1-1 gelijk. Tricht is met 31 punten keurig veilig op de tiende plaats geëindigd en Brederodes moet in de nacompetitie proberen degradatie nog te voorkomen.

Na een misser van verdediger Rani Abouna moest Trichts keeper Glenn Robbemondt al vroeg een achterstand voor de gasten voorkomen. Aan de overzijde redde Brederodes-keeper Jelle Krouwel bij een schot van Marijn Bransen. De thuisclub begon overigens beter en bij een schot van Joey Balk moest doelman Robbemondt met zijn voet Tricht weer redden. Ook bij een kopbal van Tom Boerboom was de Trichtse keeper paraat. Voor Tricht was niemand ter plekke om een voorzet van Tim van Dijken af te ronden en trof Arjan Hakkert het zijnet. Tien minuten voor rust nam Tricht toch met 0-1 de leiding. Een corner van Arjan Hakkert werd door de thuisclub nog weggekopt maar Marijn Bransen schoot de bal van achttien meter toch in de verre hoek: 0-1. Al zijn 21-ste competitiegoal. Vlak voor rust moest Rani Abouna met een ernstige schouderblessure naar het ziekenhuis. Luuk Monker was zijn vervanger.

Saai

Het begin van de tweede helft was met een wisselend spelbeeld toch saai. Doelgevaar bleef lang uit. Bij een Vianense uitval was de kopbal van de thuisclub te hoog gericht. Twintig minuten voor tijd kwam Willem-Pieter van Kranenburg bij Tricht als tweede verse kracht binnen de lijnen. Voor Brederodes kopte routinier René de Blok net over. Een kwartier voor afloop had Tricht wel pech dat Marijn Bransen uit een pass van Arjan Hakkert de lat trof. Dat bood Brederodes de gelegenheid toch nog voor een gelijkspel te strijden. Tom Boerboom kopte na een vrije trap van Bowan de Bruin nog over maar kort na de derde Trichtse wissel met Remco de Haan als invaller kwam Brederodes in de 83e minuut alsnog tot 1-1 langszij. Bij een verre uittrap van de Vianense keeper Jelle Krouwel was de Trichtse defensie niet bij de les en kon René de Blok voor de 1-1 eindstand zorgen. De matig leidende scheidsrechter Jochem van Akooy uit Gorinchem kon in dit rustige duel met één gele kaart voor Brederodes volstaan.

De selectie; Doel Glenn Robbemondt, spelers, Rani Abouna( Luuk Monker) Ruben Lambregts, Luke van Dijken(Willem Pieter van Kranenburg) Tim van Dijken, Arjan Hakkert, Marijn Bransen, Tim Schook, Twan van Toorn, Harm van Brenk, Pepijnn Lambregts(Remco de Haan).Reserve Keeper Wolter Scheurwater. Staf. Trainer Marcel van Steenis, 2de trainer Marco Hol, Leider Mario van Gelderen, Keepers Trainer Ben van Baaren, Verzorger Roef van der Poel. Guido de Wilt bedankt voor de goede zorgen i.v.m. Rani naar het ziekenhuis, dat was nodig om de arm weer in de kom te krijgen.