Tricht - Pelikaan 0 - 3

Tricht-Pelikaan 0-3

TRICHT – Tricht kon zaterdag thuis tegen het sterke Pelikaan niet voor een verrassing zorgen. Met 0-3 ging de volle winst verdiend naar Zwijndrecht mee. Daardoor kreeg Tricht in de onderste regionen van de tweede klasse nu het wel winnende Brederodes op de ranglijst naast zich. Komende zaterdag speelt Tricht tegen Papendrecht weer een zware thuismatch.

Al vroeg voorkwam Trichts keeper Nicky Janssen dat Jordy van Buren de score voor Pelikaan opende. Na een kwartier gaf Jordy van Buren na een vrije trap van Mitchell Kroos de gasten in de rebound toch met 0-1 de leiding.Pelikaan voetbalde op het Trichtse kunstgras beter en de thuisclub kreeg alleen via Ramon van Soelen een kans, maar keeper Jeroen de Veij redde kort voor rust. Na de thee probeerde Tricht snel langszij te komen, doch Rick van Gameren miste na een goede vrije trap van Arjan Hakkert een mooie kans op die gelijkmaker. Twaalf minuten na de pauze liep Pelikaan tot 0-2 uit. Na een afgeslagen vrije trap van Jordy van Buren trof Jesper Nossent doel: 0-2. De net ingevallen Marijn Bransen schoot na een verre uittrap van keeper Nicky Janssen te zacht in om de achterstand voor Tricht te verkleinen. Halfweg de tweede helft werd het zelfs 0-3 voor de bezoekers. Uit een corner van Jesper Nossent kopte Rowdy Nossent raak: 0-3. De rest was een formaliteit. Tricht bracht met Tim Wijgers en Luke van Dijken wel nog twee verse krachten in. Zelfs de eer was Tricht zaterdag echter niet gegund want Marijn Bransen mikte te hoog en Tim van Dijken stuitte op de keeper. Zo bleef het 0-3 tot het slotsignaal van de Zeeuwse scheidsrechter Josephe Ngoumout en klom Pelikaan naar de derde plaats. Voor Tricht is handhaving in de tweede klasse het hoofddoel en dat zal voor de jonge ploeg nog zwaar genoeg worden, zeker omdat twee rivalen onderin wel wonnen.

De spelers van deze week; Keeper Nicky Janssen, spelers Rani Abouna(Tim Wijgers) Luuk Monker, Ruben Lambrechts, Arjan Hakkert, Robin de Raadt( Luke van Dijken) Tim Schook, Ramon van Soelen, Rick van Gameren(Marijn Bransen)Pepijn Lambregts, Tim van Dijken, Res. keeper Wolter Scheurwater.

De scheidsrechter was dhr. Josephe Ngoumout. Uit s’gravenpolder Staf: Trainer Marcel van Steenis, Ass. Trainer Marco Hol, keeperstrainer Ben van Baaren, Verzorger Roef van der Poel, Leider Mario van Gelderen,  Ass,. Scheidsrechter voor Tricht André Wahl.