Tricht op strijd naar gelijkspel 1- 1

Fanzone

omhoog
101 users have voted, including you.

 

Tricht op strijd naar gelijkspel. 1- 1

  TRICHT – Tricht sleepte zaterdag thuis tegen Drechtstreek uit Papendrecht in de slotfase na een langdurige achterstand nog een kostbaar 1-1 gelijkspel uit het vuur. Rani Abouna maakte dat late doelpunt. Komende zaterdag speelt Tricht weer op eigen veld, dan tegen Papendrecht.

Voor rust speelde Drechtstreek beter, maar Tricht kreeg via René van Soelen en Rick van Haarlem ook mogelijkheden. Voor de gasten mikte Michael Slingerland uit een voorzet van Björn van Ingen te hoog. Na twintig minuten was Tricht dreigend maar Ruben Lambregts schoot over en keeper Joris Woesman was present bij pogingen van Leonardo Aguiar, René van Soelen en Rick van Haarlem, al liet de doelman toen wel een keer een bal los. Na 33 minuten drukte Drechtstreek het betere combinatiespel evenwel toch in een verdiende 0-1 voorsprong uit. Uit een corner van Randy Kroos kon Dion Warner simpel inkoppen: 0-1. Na de thee was Kevin van Burk bij Tricht geblesseerd vervangen door aanvaller Marijn Bransen.

  Veel inzet

Eerst schoot Randy Kroos voor Drechtstreek nog naast maar nadien streed Tricht met veel inzet voor de gelijkmaker. Een vrije trap van Rick van Haarlem werd door keeper Woesman gekeerd. Michael Slingerland verschafte zich door een mooie hakbal bij de gasten ook een kans, maar Trichts keeper Nicky Janssen redde goed. Naarmate de tweede helft vorderde drong Tricht steeds meer aan. Pogingen van Ruben Lambregts, Ramon van Soelen en Marijn Bransen leverden nog geen succes op. Uit een corner kopte Rick van Gameren naast. De laatste mogelijkheid voor de bezoekers ontstond uit een vrije trap maar het schot van Joey d’Haan ging over. Met de jonge Tim van Dijken als tweede verse kracht  joeg Tricht in de slotfase op de gelijkmaker. Na de tweede gele kaart van de goede arbiter Westdorp uit Tholen voor Justin Blauw moest Drechtstreek toen met tien man verder. Bij schoten van Leonardo Aguiar en Mitchel van der Plaat kon keeper Woesman voor de gasten nog een treffer voorkomen maar in de 87e minuut kreeg Tricht toch de verdiende beloning voor veel inzet. Ramon van Soelen trof na een corner nog de lat maar Rani Abouna benutte vlakbij doel de rebound: 1-1. Uit een vrije trap van Mitchel van der Plaat was Abouna nogmaals gevaarlijk, doch de kopbal ging over het doel heen. Dankzij dit 1-1 gelijkspel heeft Tricht nu in de tweede klasse boven de streep zeven punten voorsprong op SV Meerkerk maar wel ook één duel meer achter de rug.

  Opstelling Tricht. Doel Nicky Janssen. Veld spelers: Kevin van Burk geblesseerd( Marijn Bransen)Mitchel van der Plaat, Gerjan van Haarlem, Rick van Haarlem(Tim van Dijken) Rick van Gameren, Rani Abouna, Ruben Lambregts, Ramon van Soelen, René van Soelen en Leonardo Aquiar. Wisselspelers. Keeper Patrick van der Koppel en Lucas van Elteren.

Staf: Trainer Marcel van Steenis en Marco Hol. Keepers trainer Ben van Baaren. Leider Mario van Gelderen Verzorger Roef van der Poel.

Begeleiding, voor Tricht assistent scheidsrechter André Wahl.

Scheidsrechter J Westdorp uit Tholen