Tricht op karakter naast Drechtstreek (3 - 3)

Drechtstreek-Tricht 3-3

TRICHT – Tricht werkte zaterdag in Papendrecht in de slotfase een 3-1 achterstand nog kranig weg. Dankzij twee late goals bereikte Tricht tegen Drechtstreek zo een kostbaar 3-3 gelijkspel. Daardoor blijft Tricht in de tweede klasse met 10 punten uit 10 wedstrijden op de tiende plaats. Komende zaterdag komt koploper Roda Boys naar Tricht toe.

Al vroeg kwam Tricht in Papendrecht met 1-0 achter. Na een inworp stuitte de bal over twee man heen en Rick Lodder profiteerde daar al in zevende minuut van: 1-0. Tim van Dijken probeerde vanaf de achterlijn om de keeper te verrassen maar Drechtstreek-doelman Joris Moesman was attent. Na ruim een kwartier kopte Ton Groffen voor de thuisclub over. Beide teams toonden in dit spannende treffen veel inzet maar speelden soms wel slordig. Halfweg de eerste helft kwam Tricht tot 1-1 langszij. Uit een pass van Pepijn Lambregts stiftte Marijn Bransen de bal over de keeper heen in doel: 1-1. Na ruim een half uur kwam Tricht goed weg toen een knal van Jorn van Drimmelen via de vingertoppen van Trichts keeper Nicky Janssen tegen de paal belandde. Wegens een pijnlijke blessure moest Tim Schook bij Tricht zelfs per brancard van het veld; Harm van Brenk was zijn vervanger. Vlak voor rust kwam Tricht na een eerst nog afgeslagen vrije trap toch met 2-1 achter. Rick Lodder schoot in tweede instantie raak en maakte zo zijn tweede doelpunt: 2-1.

Een kwartier na de thee had Rick Lodder voor de thuisclub zijn derde treffer van de middag kunnen maken maar hij mikte te hoog. Na een foute terugspeelbal van Robin de Raadt kreeg Drechtstreek nog een mooie kans doch doelman Nicky Janssen redde voor Tricht de netelige situatie. In de 69e minuut liep Drechtstreek door een prachtig doelpunt toch tot 3-1 uit. Ties van Aggelen plaatste de bal uit een voorzet vanaf rechts schitterend ineens met een mooie volley in het doel: 3-1. De strijd leek daarmee beslist maar met de jonge Björn Bambacht als tweede verse kracht toonde Tricht een enorme veerkracht. Pepijn Lambregts miste nog een opgelegde kans maar meteen hierna scoorde hij in de 81e minuut wel. Uit een scrimmage trof Pepijn Lambregts toen bij de tweede paal doel: 3-2. Met een schot net voorlangs het doel kwam topscorer Marijn Bransen al dichtbij de gelijkmaker maar in de 85e minuut was het wel zover. Uit een vrije trap van Rani Abouna kopte de mee opgerukte verdediger Rick van Gameren keurig raak: 3-3. Zo hield Tricht door een sterke eindsprint via een 3-3 gelijkspel toch nog een punt aan deze wedstrijd over. Scheidsrechter Danny van Wijk uit Hendrik Ido Ambacht kon met twee gele kaarten voor Drechtstreek en nul voor Tricht in dit duel volstaan.

De spelers van deze week; Keeper Nicky Jassen spelers Rani Abouna, Luuk Monker(Bjorn Bambacht)Ruben Lambrechts, Arjan Hakkert, Robin de Raadt, Marijn Bransen, Tim Schook(Harm van Brenk) Rick van Gameren, Pepijn Lambregts, Tim van Dijken. Res. keeper Wolter Scheurwater, speler Lukas van Elteren.

De scheidsrechter was dhr Danny van Wijk uit Hendrik ido Ambacht Staf: Trainer Marcel van Steenis, Ass. Trainer Marco Hol, Verzorger Roef van der Poel, Leider Mario van Gelderen,  Ass,. Scheidsrechter voor Tricht André Wahl.