Tricht O23 - Sliedrecht O 23 4 - 1

Tricht – Sliedrecht  4 - 1

Finaledag Alblasserwaardtoernooi.

Er deden 14 clubs in de competitie aan mee. Tricht speelde tegen Sliedrecht om de 5 en 6 plaats. Tricht speelde een heel aardige wedstrijd met goed combinatie spel. Sliedrecht had een uur lang niets in te brengen en mocht Sliedrecht blij zijn dat het na 60 minuten maar 4 – 0 was. Door wissels en  warmte op het kunstgrasveld werd na een uur de concentratie minder. Door een verkeerde bal door het midden uit verdedigd leverde het ene doelpunt voor Sliedrecht op. Leonardo Aguair  tikte na een kwartier spelen de bal over de keeper en dat was 1 – 0.  Na een half uur de 2 – 0 met een kopbal van Milan de Vor.  Op aangeven  van Leonardo een perfect strak schot van Milan langs de paal  3 – 0  wat ook de rusttand was. Na rust een steekpass van Tim van Dijken op Marijn Bransen die de bal keurig in de verste hoek kon schieten 4 – 0. Een kwartier voor tijd 4 – 1.  Trainer Marcel van Steenis was dan ook zeer tevreden over een uur voetballen.  Van de 60 minuten goed gaan we 90 minuten maken.