Tricht na rust onderuit tegen Woudrichem. 2 - 4

Fanzone

omhoog
59 users have voted, including you.

Tricht-Woudrichem 2-4

TRICHT – Tricht speelde zaterdag in de tweede klasse thuis tegen Woudrichem een goede eerste helft.  Na een 2-1 voorsprong bij rust werd het na de pauze voor het jonge team toch te lastig en verloor Tricht met 2-4. Komende zaterdag besluit Tricht de competitie in Aalst tegen Roda Boys dat nog voor haar kampioenskans strijdt.

Na twaalf minuten nam Tricht door een goed schot van Ramon van Soelen in de verste hoek met 1-0 de leiding. Al twee minuten later kwam Woudrichem na een corner echter langszij want in een kluwen van spelers trof Corné Nijhof doel: 1-1. Na bijna een half uur heroverde Tricht de voorsprong doordat Leonardo Aguiar een solo goed afrondde met een zuiver schot in de hoek: 2-1. Woudrichem kwam nog tweemaal dichtbij een nieuwe gelijkmaker maar Nick van Giessen kopte na een corner naast en bij een mooi schot van routinier Wim Holster redde Trichts keeper Glenn Robbemondt knap.

Meteen na de pauze kwam Woudrichem na Trichts balverlies wel tot 2-2 langszij door een doelpunt van Yoeri Duyzer. Diezelfde speler van Woudrichem mikte nog eens net naast maar dat overkwam ook Trichts aanvaller Marijn Bransen die voorlangs schoot. Bij Tricht was Arjan Hakkert ondertussen door Kevin van de Bergh vervangen. Halfweg de tweede helft kwam Woudrichem met 2-3 voor het eerst op voorsprong. Dillis de Vries schoot na een mooie Brabantse aanval raak. Even later bracht Tricht met Harm van Brenk en Gerjan van Haarlem nog twee verse krachten binnen de lijnen. Woudrichem was in de tweede helft de betere ploeg en Bori Secrève liet bij de bezoekers nog een reële kans onbenut door naast te mikken. Vlak voor tijd werd het alsnog 2-4. Dillis de Vries speelde zich mooi vrij en schoot vlak langs de paal zijn tweede doelpunt van de middag binnen: 2-4. De matig leidende scheidsrechter Düzdusen uit Dordrecht gaf voor rust gele kaarten aan de Woudrichem-spelers Nick van Giessen en Corné Nijhof en na de hervatting aan drie Trichtse voetballers: Marijn Bransen en de broers Ramon en René van Soelen.

Opstelling Tricht; Doel Glenn Robbemondt, Achter Lukas van Elteren (Harm van Brenk) Rick van Gameren, Tim Schook, Sven van Maurik, Kevin van Burk(Gerjan van Haarlem) Arjan Hakkert( kevin van de Bergh), René van Soelen, Ramon van Soelen, Marijn Bransen, Leonardo Aquiar.

Staf; Trainer Marcel van Steenis, 2de trainer Marco Hol, verzorgers Roef en Teunis van der Poel, Leider Mario van Gelderen. Leiding; Scheidsrechter K. Düzdüsen uit Dordrecht,  Ass. voor Tricht  André Wahl.